Boerderijcamping Wildeboer in Zuidwolde
Minicamping in de provincie Drenthe

Mien Pouw, eigenaresse van boerderijcamping Wildeboer in Zuidwolde (Fort), een minicamping in de provincie Drenthe wil u graag uitnodigen voor een bezoek aan haar mooie en rustig gelegen boerderijcamping. Naast een verblijf op de camping kunt u ook kiezen voor een verblijf op de boerderij. Ook dat is natuurlijk een hele bijzondere ervaring. Vanaf de camping heeft u een schitterend uitzicht overhet Drentsche landschap. Neem de uitnodiging aan en u zult zien ook u komt vaker terug op boerderijcamping Wildeboer in Zuidwolde (Fort), een minicamping in de provincie Drenthe.

boerderijcamping Wildeboer in Zuidwolde

 

Het boerenbedrijf bij boerderijcamping Wildeboer in Zuidwolde (Fort) is een voormalig vleesveebedrijf. Het waren dus geen melkkoeien, maar koeien voor de slacht. Op de boerderij zijn nu nog hobbydieren aanwezig, zoals daar nu vrij rondlopen geiten, schapen en kippen. Deze dieren genieten veel vrijheid, maar ook dat geeft het beetje extra wat deze boerencamping u te bieden heeft. Voor het maken van fiets en wandeltochten bent u hier ook op de goede plaats.

minicamping Wildeboer in Zuidwolde Drenthe

 

Boerderijcamping Wildeboer in Zuidwolde (Fort) ligt namelijk in de buurt van schitterende natuurgebieden, zoals het Reestdal, de Wildenberg en de Meeuwenplas. Deze zijn allemaal goed op de fiets te bereiken. Maar u kunt er ook met paard en wagen op uittrekken. Ook zijn er in deze zuid-drentsche om voldoende historische en hedendaagse zaken te beleven. Maar daar komt u wel achter als u eenmaal op deze camping aan het kamperen of logeren bent.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze minicamping u te bieden heeft?
Bezoek dan eens de wensite van boerderijcamping Wildeboer in Zuidwolde (Fort).

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina