Boerderijcamping Mooi Westerwolde in Wedde.
Minicamping in de provincie Groningen

Boerderijcamping Mooi Westerwolde in Wedde, een minicamping in de provincie Groningen is niet gevestigd op een actieve echte boerderij, maar er is wel kleinvee en een paard aanwezig. Het is een gastvrije, kleinschalige camping (al sinds 1993) en uniek gelegen aan een stille doodlopende weg. Wedde is een typisch esdorp te midden van natuurschoon van grote verscheidenheid. Het prachtige afwisselende Groningse landschap zorgt ervoor dat u zich in een paradijs voor liefhebbers van rust en gemoedelijkheid waant. De plaatsen op Boerderijcamping Mooi Westerwolde in Wedde, een minicamping in de provincie Groningen, liggen mooi beschut langs de randen van het ruime veld.

 

Mooi Westerwolde in Wedde, Groningen

 

Boerderijcamping Mooi Westerwolde in Wedde is voorzien van uitstekende sanitaire voorzieningen, tevens geschikt voor mensen met een lichamelijke handicap. Ook voor kinderen is een verblijf op deze mini camping een feest. Bij de camping horen diverse soorten kleinvee, zoals dwerggeitjes, hamsters, cavia's, konijnen en kippen. In de ruime recreatiezaal kunt u naar hartenlust sjoelen, lezen, darten etc. Heeft u geen caravan? Dan kunt u deze natuurlijk huren. Zit u liever nog wat ruimer? Huur dan het chalet, die is voorzien van alle gemakken. Deze camping is geschikt voor alle kampeerders, groot en klein een ideale plek om een korte of langere tijd te verblijven. Op de camping kunt u beschikken over gratis draadloos internet (WiFi).

Boerderijcamping Mooi Westerwolde in Wedde, Groningen

 

Dicht bij Boerderijcamping Mooie Westerwolde vindt u het bos, een recreatieplas om te vissen, zwemmen of surfen. Het vestingstadje Bourtange dichtbij, een echte bezienswaardigheid, is vrij dichtbij gelegen. Nieuweschans met het lekkere bronnenbad op 12 km. Zeer mooie fietsomgeving. Voor de andere mogelijke activiteiten die u kunt ondernemen tijdens een verblijf op deze leuke minicamping verwijzen wij u naar de website.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Mooi Westerwolde in Wedde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina