Minicamping 't Olde Baôten in Aalten
Boerderijcamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Marco Griess en Anke ten Have heten u graag van harte welkom op hun Minicamping 't Olde Baôten in Aalten, een boerderijcamping in de provincie Geldeland (Achterhoek). De camping ligt te midden van Landgoed 'T Olde Baôten, midden in de natuur en toch heel dichtbij het gezellige dorp Aalten. Een prachtige plek en centraal gelegen in de Achterhoek. Zeer geschikt om te fietsen, wandelen en tot rust te komen in de natuur. De camping bestaat uit 20 comfortplekken met stroom (10 amp), water en eigen afvoer. Wifi is gratis voor de gasten. De comfort kampeerplaatsen van Minicamping 'T Olde Baôten in Aalten, een boerderijcamping in de provincie Geldeland (Achterhoek), zijn allemaal rondom de boerderij gecreëerd.

 

Minicamping 't Olde Baôten in Aalten

 

Minicamping 'T Olde Baôten in Aalten beschikt over een sanitair gebouw met vloerverwarming, 6 toiletten en 6 douches, met buiten onder het afdak een separate plek voor afwas mogelijkheden. Dit is gevestigd in de voormalige kapschuur. Ieder jaar vindt er in Lichtenvoorde in de maand juli de Zwarte Cross plaats. Deze boerderijcamping ligt langs de aanrijroute naar het festival. Dus ben je op zoek naar een rustige kampeerplek op nog geen 5 km afstand, waar je na een grandioze dag op het festival helemaal tot rust kunt komen, dan ben je bij hier op het juiste adres. Let op: Tijdens dit festival hanteren Marco en Anke speciale tarieven voor de feestgangers en is er mogelijkheid om te ontbijten en biedt men ook de mogelijkheid tot een breng- en haalservice.

 

Uitzicht vanaf de camping 't Olde Baôten in Aalten

 

Minicamping 't Olde Baôten in Aalten is een kleine camping gelegen middenin het groen tussen Aalten en buurtschap Barlo. Het ligt dus op slechts 2 kilometer vanaf het centrum van Aalten. Het ligt ook dichtbij het zwembad 't Walfort, de recreatieplas de Slingeplas en het zwembadparadijs Bahia met welness. Leuk is ook om een bezoek te brengen aan het historische vestingstadje en boekenstad Bredevoort. En zoals u misschien wel weet, de Achterhoek is één van de mooiste gebieden van Nederland. Hier kunt u geweldig mooie wandel- en fietstochten maken.


 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland/Achterhoek ?
Bezoek dan eens de website van minicamping 't Olde Baôten in Aalten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina