Minicamping 't Vosseveld in Odoornerveen
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping 't Vosseveld in Odoornerveen, een boerencamping in de provincie Drenthe, is een nieuwe rustige camping gelegen in het prachtige Odoornerveen. De camping heeft 25 ruime plaatsen met elektriciteit en ligt in een prachtig gebied met vele fiets- en wandelpaden direct aan het Oranje kanaal en boswachterij Sleenerzand. Het Oranjekanaal is afgesloten voor motorvaart en dat biedt kanovaarders en vissers rust en ruimte. In de omgeving zijn talloze dingen te doen de camping is daardoor een ideale uitvalbasis voor uitstapjes. Alette Koopman, de eigenaresse van minicamping 't Vosseveld, een boerencamping in de provincie Drenthe , nodigt u graag uit voor een verblijf op de camping.

minicamping 't Vosseveld in odoornerveen, Drenthe


De sanitaire voorzieningen op minicamping 't Vosseveld in Odoornerveen zijn op en top. Deze bevinden zich in de schuur en is natuurlijk geheel verwarmd. Er zijn in totaal 6 douches, 5 toiletten en een urinoir, dus ruim boven de standaard. Ook de andere voorzieningen zijn goed, zo is er 10 amp. electra per plaats, iedere morgen verse broodjes en is is gratis draadloos internet. Ook indien u een eigen paard heeft is een bezoek aan de camping mogelijk, de paarden kunnen hier nl. ook gestald worden.

boerencamping 't Vosseveld in Odoornerveen, Drenthe

 

Minicamping 't Vosseveld in Odoornerveen is gelegen in dé fietsprovincie van Nederland, nl. Drenthe. Op de fiets kunt u vele mooie tochten maken, maar ook diverse attracties en/of parken zijn op de fiets goed te bereiken. Zo kunt u het Openluchtmuseum Ellert en Brammer in Schoonoord bezoeken, of het dierenpark in Emmen. De informatie die voorhanden is heeft eigenaresse Alette verzameld in een informatiemap. Deze wordt bij aankomst aan de gasten uitgereikt.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan HIER de website van minicamping 't Vosseveld in Odoornerveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina