Minicamping 't Meulenhuis in Bruchem
Plattelandscamping in de provincie Gelderland

Minicamping 't Meulenhuis in Bruchem, een plattelandscamping in de provincie Gelderland is gelegen op het mooiste eiland tussen de rivieren Maas en Waal, de Bommelerwaard. Zoals de eigenaren John en Erika Oomen zeggen, rust, ruimte, rivieren, dijken en uiterwaarden zijn de grote trekpleisters van de Bommelerwaard. De minicamping heeft een hele nette uitstraling, aangelegd als een "tuincamping" met 25 vrije kampeerplaatsen verdeeld over twee velden. Voor campers zijn er een aantal verharde plaatsen aanwezig. Minicamping 't Meulenhuis in Bruchem, een plattelandscamping in de provincie Gelderland, is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie, de SVR, waardoor de leden korting ontvangen op het kampeertarief.

 

Plattelandscamping 't Meulenhuis in Bruchem

 

Mocht het weer u eens in de steek laten dan kunt u op Minicamping 't Meulenhuis in Bruchem gebruik maken van de sfeervolle recreatieruimte, of te wel de slechtweer ruimte. Ook zijn er hele nette sanitaire voorzieningen aanwezig, inclusief een wasmachine en droger. De minicamping richt zich op de rustzoeker of gezinnen met kleine kinderen, hiervoor is een speelhuisje, een waterpomp en een zandpak aanwezig. Voor de oudere kampeerders is er een mooie Jeu de Boules baan. Op deze plattelandscamping mogen de auto's niet op het terrein geparkeerd worden. Dit creeert ook rust en veiligheid. Er worden ook Pipo wagen, een tweetal Finse blokhutten en drie luxe blokhutten verhuurd. De minicamping kan als startpunt van mooie, door u zelf samen te stellen, knooppunt fietstochten dienen, want er een een palttegrond met knooppunten aanwezig. Daarnaast zijn er talloze folders over bezienswaardigheden aanwezig.

 

Uitzicht vanaf de camping in Bruchem

 

Een aantal bezienswaardigheden willen wij u hier graag noemen, Minicamping 't Meulenhuis in Bruchem is slechts op 4 kilometer afstand van de vestigstad Zaltbommel gelegen. Zaltbommel heeft een rijke geschiedenis. U vindt hier vele oude gevels, een middeleeuws stratenplan, waar u een hele speciale en indrukwekkende stadswandeling kunt maken. De Maas en de Waal zijn druk bevaarde rivieren, het is het prachtig fietsen over de dijken langs de uiterwaarden van beide rivieren. De magnifieke vergezichten over de rivieren Waal en Maas zijn onvergetelijk. Fietsroutes zoals 'Sterke Dijken' en 'Grote Rivierenroute' en vele andere geven een prachtig beeld van dit unieke stukje van Nederland. Wij verwijzen u graag naar de website van deze plattelandscamping in de Bommelerwaard voor meer tips over het maken van leuke tochten en bezoekjes aan o.a. kastelen.

 

Wilt u meer weten over deze plattelandscamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping 't Meulenhuis in Bruchem.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina