Boerderijcamping 't Lankhof in Aalten,
Boerencamping in de provincie Gelderland

Bertus en Lidy Oldenhave heten u graag welkom op Boerderijcamping 't Lankhof in Aalten, een boerencamping in de provincie Gelderland. Kies ervoor te gaan kamperen in de Achterhoek – een heerlijk rustig en landelijk gedeelte in Gelderland. Kamperen, maar dan het liefst op een mooie en rustige plek. Echter, het mag – wat u betreft – vooral niet overvol zijn bijvoorbeeld in de zomervakantie. Spreekt u dit alles aan, dan is misschien deze camping iets voor u. Naast de kleinschalige – nog in bedrijf zijnde boerderij (melkkoeien) - heeft men een prachtig kampeerterrein in de landelijke buurtschap Barlo, gelegen op ongeveer drie kilometer afstand van het dorp Aalten. Dus wilt u echt kamperen bij de boer, kom dan naar Boerderijcamping 't Lankhof in Aalten, een boerencamping in de provincie Gelderland.

Minicamping 't Lankhof in Aalten, Gelderland

 


Het kampeerterrein van Boerderijcamping 't Lankhof in Aalten is prachtig gelegen en bestaat uit grasland. Rondom de camping staan - voor de beschutting - bomen en struiken en daardoor ontstaat veel rust en vrijheid. Het middenterrein wordt vrij gehouden. De negen kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en zijn allen voorzien van een elektriciteitsaansluiting (eurostekker en zes ampère). De boerderij is een prachtige plek om van uw vakantie te kunnen genieten. Midden in de rustige, landelijke omgeving bieden Bertus en Lidy u de mogelijkheid voor een kampeerplaats op de gezellige SVR-camping of kunt u terecht voor een vakantie of overnachting in hun comfortabele en ruime appartement.

Daarnaast zijn er nog zes kampeerplaatsen op Boerderijcamping 't Lankhof in Aalten in en langs de kleine boomgaard (ook met een elektriciteitsaansluiting). Vanuit deze zes kampeerplaatsen heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving van de boerderij. U kijkt bijvoorbeeld uit over grasland en glooiende essen; kenmerken van ons zogenaamde coulisselandschap. Op de camping heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer; een ideale plek om te onthaasten. Onderling contact tussen de kampeerders is veelal snel gemaakt. Op deze wijze wordt soms op een ongedwongen wijze – gezamenlijk - iets ondernomen (bijvoorbeeld een spelletje Jeu de boules). Bent u wat meer op uw privacy gesteld, dan is een kampeerplek bij de boomgaard misschien iets voor u. Vanuit deze kampeerplek kunt in alle rust genieten van het prachtige uitzicht.

Boerencamping 't Lankhof in Aalten, Achterhoek

 

Op Boerderijcamping 't Lankhof in Aalten zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. Er zijn twee ruime douches, waarvan een met wastafel; daarnaast zijn er twee toiletten. Er is voldoende ruimte om bijvoorbeeld af te wassen. Verder is een centrifuge aanwezig; het gebruik van de wasautomaat is – na overleg – mogelijk. Om uw chemisch toilet te kunnen ledigen is een speciaal daarvoor bestemde stortbak aanwezig. Aalten is een dorp waar u bijvoorbeeld gezellig kunt winkelen of op een terrasje kunt gaan zitten. Kortom, ‘t Lankhof is een geschikte uitgangsplek voor recreatieve ontspanning en om van daaruit allerlei activiteiten te ondernemen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Kijk dan eens op de website van boerderijcamping 't Lankhof in Aalten

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina