Minicamping 't Haasje in Grashoek
Kleine camping in de provincie Limburg

Ton en Margo Haazen zijn de trotse eigenaren van minicamping 't Haasje in Grashoek, een kleine camping in de provincie Limburg. De camping beschikt over 16 ruime staanplaatsen, geschikt voor tent, caravan of camper. Ze zijn allemaal voorzien van 10 amp. stroom. Op alle staanplaatsen is gratis wifi-ontvangst en digitenne bereik. De camping is uitermate geschikt voor gasten met huisdieren/honden. U bent hier welkom met uw hond(en), ongeacht met hoeveel u komt. Vanuit de camping kun je meteen achter buiten de poort onaangelijnd met de hond(en) wandelen, dat is een losloop wandelgebied. Op zo’n 5 km van de camping is het Evertje gelegen, een strandje langs het kanaal van Deurne/Meijel waar je hond verkoeling vind tijdens de warme zomermaanden. Op minicamping 't Haasje in Grashoek, een kleine camping in de provincie Limburg, bevind zich een omheind losloopterrein en er zijn hondenkennels voor de verhuur.

Minicamping 't Haasje in Grashoek, Limburg

 

In het modern/nostalgisch en zeer schoon sanitairgebouw van minicamping 't Haasje in Grashoek, dat voorzien is van 2 royale toiletten, 2 royale betegelde douches (waarvan 1 voor mindervalide) met een thermostaatkraan zonder munten en 2 wastafels, bevindt zich een verwarmde afwasruimte /keuken met diepvries voor koelelementen en een koelkast. Eveneens is er aanwezig een waterkoker voor heet water, een senseomachine en een dolce gusto machine voor koffie. Indien gewenst is er gekoeld frisdrank, ijsjes, eitjes en jam te verkrijgen, naast de vers afgebakken broodjes en de ontbijtservice. Daarnaast is er een finse sauna aanwezig, een genot voor lichaam en geest, deze kunt u huren voor u alléén of voor het hele gezin. Aan de buitenkant van het toiletgebouw bevindt zich een afstortbak met een afvoer voor uw chemisch toilet. Er is ook een heerlijk zwembad. Voor kinderen is er een klim/turnrek, berg balancebike en skelter, driewieler en kinderfiets (10 inch) en 2 trampoline’s, 1x voor waterpret en 1x met safetynet voor de (kleine) kinderen.

Zwembad op minicamping 't Haasje in Limburg

 

Vanuit minicamping 't Haasje in Grashoek zijn er verscheidene wandelroutes door het bos en langs het water. Voor de fietsliefhebber zijn er verschillende routes door het Peelgebied, langs de Maasoevers van Baarlo-Kessel en Neer. Of waag enkele heuveltjes door het Leudal, tijdens een fietstochtje richting Heibloem, Roggel, Haelen, Neer, Egchel, Panningen en weer terug naar de camping. Enkele 100 meters verder kun je bij de forellenvijver, De Peelvisser, kano’s huren, waarmee je het kanaal richting Neerkant kunt verkennen. Een breed en gevarieerd aanbod waarvoor u een leuke vakantie of een verkwikkende dagtrip niet ver hoeft te reizen. Veel meer mogeljkheden om een leuke vakantie te hebben staan op de website van Minicamping 't Haasje.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van Minicaming 't Haasje in Grashoek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina