Minicamping Nieuw Romalo in Voorthuizen
Boerencamping in de provincie Gelderland

Minicamping Nieuw Romalo in Voorthuizen, eem boerencamping in de provincie Gelderland, is een gezellige familie camping die aangesloten is bij de SVR. Het is een mooi aangelegde camping aan met een keurig verzorgd veld met 25 plaatsen, waarbij iedere plaatst is voorzien van een verhard tegelplateau. Er is 6 ampère stroom beschikbaar en er zijn diverse watertappunten aanwezig. Voor de gasten is er gratis Wifi beschikbaar. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats naast de camping. Op kleine afstand van het campingveld hebben ligt het boeren bedrijf met luxe vleesstieren op stro. Rondom het erf van de boerderij treft u de hobbymatige dieren aan zoals ; geiten, kippen, konijnen, een pony en niet te vergeten, de kameel : Olga! Op minicamping Nieuw Romalo in Voorthuizen, een boerencamping in de provincie Gelderland, kunt u ook een luxe vakantiehuis in de vorm van een hooiberg huren.

 

Minicamping Nieuw Romalo in Voorthuizen beschikt over een splinternieuw sanitair gebouw (2019) die voorzien is van vloerverwarming, binnen en buiten afwasgelegenheden, ruime (minder valide) douches en toiletten. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de wasmachine, wasdroger en van de overdekte fietsenstalling met oplaadpunten. Tevens is er een overdekte speel- c.q. zitruimte waar men onder andere een televisie, biljarttafel. tafeltennistafel en een dartbord vindt. Ook is er speelmateriaal voor buiten zoals: een trampoline, diverse skelters, verzameling fietsjes, zandbak en schommels. Voor de volwassenen is er een jeu des boules baan aangelegd. Dit alles bevindt zich op het campingveld.

 

Minicamping Nieuw Romalo in Voorthuizen is gelegen op de Veluwe. In de nabije omgeving vindt u recreatieplas "Zeumeren" met een aangelegd strand. Eveneens is er viswater in de naaste omgeving. De boerencamping bevindt zich op een plek van waaruit er vele mogelijkheden zijn om te fietsen en wandelen. Er zijn routes op de camping aanwezig. Ook zijn er in nabije omgeving veel bordjes te vinden van de fietsknooppunten. Door de centrale ligging in het midden van het land zijn er verschillende mogelijkheden voor een uitstapje. Buiten diverse musea om zijn er voldoende activiteiten zoals op de website van de minicamping vermeld staan.


Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Nieuw Romalo in Voorthuizen.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina