Minicamping Nieuw Drenthe in Zandpol
Kleine camping in de provincie Drenthe

Minicamping “Nieuw-Drenthe” in Zandpol, een kleine camping in de provincie Drenthe, heet u graag van harte welkom. Deze gezellige minicamping is gelegen aan de rand van Zandpol in Zuid-Oost Drenthe. De plekken zijn ruim waardoor u uw tent, caravan, camper of vouwwagen gemakkelijk kwijt kunt. Alle campingplaatsen zijn voorzien van elektra, water en eigen afvoer. Schuin tegenover de camping ligt het natuurbad De Zandpol, waar je heerlijk kunt recreëren. Vlakbij is een manege waar paarden gehuurd kunnen worden. Verder zijn er tal van uitstapjes te ondernemen en fietsroutes te ontdekken. Tevens bevinden er zich vele attractieparken in de buurt en verder is het gezellige centrum van Emmen maar een kwartier rijden. Heel mooi is dat u op Minicamping “Nieuw-Drenthe” in Zandpol, een kleine camping in de provincie Drenthe U geen toeristenbelasting betaalt!!

Ook voor kinderen in Nieuw Drenthe geschikt.

 

Minicamping Nieuw-Drenthe in Zandpol biedt uitstekende faciliteiten en voorzieningen. U zult zien dat het comfort van de gasten hier altijd voorop staat. Aan alles is gedacht zodat u van een aangenaam verblijf en een welverdiende vakantie kunt genieten! Er is een nieuw verwarmd sanitair gebouw, met een invalidentoilet & gratis douches. Er is draadloos internet Wifi, een afwasruimtes U kunt de wasmachine en de wasdroger in overleg gebruiken. Voor de kinderen is er een buitenspeeltuin en een binnenspeelruimte. Huisdieren zijn in overleg welkom. Uniek voor de gasten van de camping is de GRATIS ENTREE bij het, op loopafstand gelegen, natuurbad de Zandpol.

Goede beschutting op de camping

 

Drenthe is een fietsprovincie bij uitstek. Al fietsend door de Drentse natuur trekt er allerlei moois aan je voorbij. Je komt door Nationale Parken, prachtige natuurgebieden, gezellige dorpjes en je ontdekt de mooiste historische plekjes. Kies een uitgestippelde route of ontdek Drenthe via het uitgebreide knooppuntennetwerk. Dat is heel goed mogelijk vanaf minicamping Nieuw Drenthe in Zandpol. Avontuurlijk ingesteld? Dan bedwing je de Drentse natuur op je mountainbike.Leuke te bezoeken attracties zijn het Hunebed Centrum in Borger, Wildland in Emmen, Plopsaland in Coevorden etc.


Bent u nieuwsgierig geworden naar deze kleine camping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Nieuw Drenthe in Zandpol


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina