Minicamping De Kijkvelder in Lunteren
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

De eigenaren van Minicamping De Kijkvelder in Lunteren, een boerderijcamping in de provincie Gelderland heten u graag van harte welkom hun mooie minicamping. Lunteren is precies het middelpunt van Nederland. De camping maakt deel uit van een voormalig agrarisch bedrijf. Het is hier genieten van de rust en de mooie natuur. Het kampeerveld is geheel omringd door struiken en bomen, en ligt achter de boerderij, te bereiken via een aparte weg. Alle plaatsen hebben een rioolaansluiting. Een rustige ligging en dicht bij de mooie natuur: dat vindt u op Minicamping De Kijkvelder in Lunteren, een boerderijcamping in de provincie Gelderland.


Boerderijcamping de Kijkvelder in Lunteren

 

De sanitaire voorzieningen op Minicamping De Kijkvelder in Lunteren zijn netjes en rolstoelvriendelijk. Ook is er een babybadje, een wasmachine, centrifuge, een afstort voor het chemisch toilet en een overdekt aanrecht. Ook is er een overdekte fietsenstalling met de mogelijkheid om de electrische fiets op te laden op deze boerderijcamping aanwezig. Er is een nette informatieruimte met wandel en fietsroutes. Deze ruimte is tevens de overdekte speelruimte voor de kinderen. Deze kunnen natuurlijk ook in/met de mooie speeltoestellen op het terrein spelen. Op het gehele terrein is gratis draadloos internet (wifi) beschikbaar.

Boerderijcamping De kijkvelder in Lunteren, Gelderland


Lunteren ligt op de Veluwe dicht bij de mooie bossen, dus ideaal om te wandelen of te fietsen. Minicamping De Kijkvelder ligt op op 2,5 km. afstand van het dorp Lunteren, 8 km. van het dorp Barneveld en 10 km. van het dorp Ede. Wilt u zwemmen, dan is er op 2 km. afstand een openlucht zwembad , welke midden in het bos ligt. Wilt u liever naar het strand, dan is er op 8 km. afstand de recreatieplas Zeumeren in Voorthuizen, waar ook gesurfd kan worden. En is het slecht weer, dan is er in Putten een subtropisch zwembad. Ook kunt u natuurlijk de verschillende dorpskernen bezoeken om daar te gaan winkelen of om zomaar op een terras iets te gaan drinken. Verder is er in de zomerperiode vaak wel een braderie in één van de dorpen, waar u gezellig kunt rondkijken.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Kijkvelder in Lunteren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina