Minicamping Hoeve Vrij en Blij in Den Hoorn
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland (Texel)

Minicamping Hoeve Vrij en Blij in Den Hoorn, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland is gelegen op het mooie grote Waddeneiland Texel. De camping is gevestigd op een actieve boerderij waar schapen en paarden gehouden worden. Bij het melken van de schapen mag u altijd kijken.Mooie luchten, weids uitzicht, schapen met lammetjes in het voorjaar, paarden in de wei; dit is het uitzicht op het terras bij uw plaats op deze minicamping.Hier, op één van de oudste stukjes van Texel, dichtbij bos en strand ligt de boerderij waar gelegenheid is tot écht kamperen bij de boer.Hier heeft iedere kampeerder een eigen plaats die minimaal aan drie kanten omgeven is door bomen. Door de buitenste boomsingel is een paadje naar uw terras, waar u veel privacy heeft en een mooi uitzicht over de weilanden, naar het bos en duinen. De auto kan op het naast gelegen parkeerterrein geplaatst worden. Hier op Minicamping Hoeve Vrij en Blij in Den Hoorn, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland (Texel) komt u bij de ondergaande zon tot uzelf.

 

Mooi plekje op minicamping Vrij en Blij in Den Hoorn, Texel

 

Doordat in de loop van de jaren Minicamping Hoeve Vrij en Blij in Den Hoorn is uitgebreid naar negen plaatsen (voorzien van electra en electra)heeft men in 1998 een luxe toiletgebouw gebouwd met apart een natte ruimte waar een drietal douches en twee toiletten in zijn. Deze ruimte heeft vloerverwarming. Daarnaast is er een riante ruimte met een lang aanrechtblad met twee wasbakken, wasmachine, droger en een koel/diepvriescombinatie. Via een aparte ingang is er een urinoir. Ook is er een trampoline en zijn er skelters om mee rond te rijden. Er is een grote barbecue die u in overleg kunt gebruiken. Er is een mogelijkheid u paard mee te nemen op vakantie.Hier kunt u met een gerust hart uw paard stallen. De stal is ruim en licht en er is veel ruimte voor de box om op te zadelen.

Toiletgebouw minicamping Vrij en Blij in Den Hoorn, Texel


Het dorpje Den Hoorn ligt op twee kilometer afstand, daar kunt u elke morgen heerlijke warme broodjes halen. Texel staat natuurlijk bekend om zijn mooie brede stranden met de gezellige paviljoens. Heerlijk een drankje drinken of hapje eten met uitzicht over de Noordzee. Maar ook op het eiland zelf zijn leuke gezellige plaatsen waar u heerlijk kunt vertoeven. Pak de fiets om het eiland te verkennen, er zijn goede fietspaden die u dwars door de mooiste delen van het eiland leiden. Vanaf minicamping Hoeve Vrij en Blij in Den Hoorn bent u binnen korte tijd in de bossen en bij de duinen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland (Texel)?
Bezoek dan de website van Minicamping Hoeve Vrij en Blij in Den Hoorn.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina