Minicamping Vlagtwedde in Vlagtwedde
Boerencamping in Groningen

Graag stellen wij u voor aan Jan en Dieuwke van Donkersgoed, uw gastheer en gastvrouw op minicamping Vlagtwedde in Vlagtwedde, een boerencamping in de provincie Groningen. De camping beschikt over ongeveer 18 plaatsen voor tenten of caravans, 3 plaatsen voor campers en er is 1 stacaravan die verhuurd wordt. Alle staanplaatsen beschikken over maar liefst 10 ampère electriciteit. Naast de camping zijn Jan en Dieuwke ook de eigenaren van Pannenkoekenboerderij Vlachtwedde. Dus voor de gasten van minicamping Vlagtwedde in Vlagtwedde, een boerencamping in de provincie Groningen, is dat een ideale plek om het u zelf eens gemakkelijk te maken.
 
minicamping Vlagtwedde in Groningen

Ook is er op minicamping Vlagtwedde in Vlagtwedde een kinderboerderij. Het motto is een om een kindvriendelijke vakantieplek te maken, hetgeen goed gelukt is. Er zijn ook nog skelters, zandbakken en een springkussen voor de kinderen. De sanitaire voorzieningen zijn op en top. Zo zijn er 4 dames en heren toiletten en ook 4 dames en heren douches en was plaatsen. Ook aan de kleintjes is gedacht, er is een baby was/doucheruimte én een familie was- en doucheruimte. Ook voor het afwassen hoeft u nauwelijks te wachten, er zijn 2 vaatwasplaatsen aanwezig.

boerencamping Vlagtwedde in Groningen, kleine camping

 

Minicamping Vlagtwedde in Vlagtwedde is een uitstekend startpunt voor diverse mooie fietsroutes. Zo zijn er onder andere de Stroomdalroute en Vestingroute. Door de ligging van de camping zijn ook attracties als Vesting Bourtange, de dierentuin in Emmen, de stad Groningen en natuurlijk Pieterburen met de Zeehonden creche zondermeer te bezoeken. Voor nadere informatie kunt u natuurlijk terecht bij de VVV in Vlagtwedde.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Vlagtwedde in Vlagtwedde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina