Minicamping Nieuw Hof in Terschuur
Boerencamping in de provincie Gelderland

De eigenaren van minicamping Nieuw Hof in Terschuur, een boerencamping in de provincie Gelderland, willen u graag verwelkomen op hun mooie camping. Het is een camping midden in de natuur, omringd door bos en weiland. Op de boerderij bij de camping vindt u verschillende dieren en een kersenboomgaard! Er is een toilet gebouw dat geschikt is voor minder valide mensen en rolstoelvriendelijk is de realisatie kwam mede tot stand door steun van 'Stichting Stijgbeugel'. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen of de stress van uw werk,kunt u bij minicamping Nieuw Hof in Terschuur, een boerencamping in de provincie Gelderland, ongestoord genieten.

Minicamping Nieuw Hof in Terschuur, Gelderland en Achterhoek


Minicamping Nieuw Hof in Terschuur is een camping met ruimte voor 25 staanplaatsen, voor caravans en- of tenten. De staanplaatsen zijn 10 x 11 meter groot, ruime plaatsen dus. De Camping ligt midden tussen de weilanden en bossen. Echt genieten dus! Op de boerderij zijn verschillende dieren te vinden, koeien, varkens, honden, poezen. Kortom, allemaal dieren die u op een boerderij kunt verwachten, en dat maakt het gezellig! Wat deze camping ook nog aantrekkelijk maakt, is de kersverse kersenboomgaard. Hier kunt u, in de juiste periode, heerlijke kersen plukken.

Laat u verrassen door het Veluwse landschap en ervaar dat er nog plekjes zijn in Nederland waar u ongestoord van de natuur kunt genieten. Vanaf minicamping Nieuw Hof in Terschuur kunt u schitterende fiets of wandeltochten maken. De Veluwe is één van de mooiste natuurgebieden in Nederland, dit moet u gewoon gezien hebben. Ook een bezoekje aan één van de steden in de omgeving is zeer aan te bevelen.

Boerencamping Nieu Hof in de AchterhoekWilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Nieuw Hof in Terschuur.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina