Minicamping Krakeel in Noordscheschut
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Krakeel in Noordscheschut, een boerderijcamping in de provincie Drenthe heeft de beschikking over 25 ruime plaatsen met ieder een 6 ampère stroomaansluiting. Noordscheschut ligt vlak naast Hoogeveen, dus winkels en eetgelegenheden zijn in de nabije omgeving ruim aanwezig. Naast de mogelijkheid om te kamperen kunt u ook een goed ingerichte blokhut of een appartement voor maximaal 4 personen huren. Minicamping Krakeel in Noordscheschut, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is een zeer geschikte camping voor gezinnen of koppels, iedereen vindt er wel iets naar zijn gading.


Er zijn nette en schone voorzieningen op Minicamping Krakeel in Noordscheschut aanwezig. Er zijn zelfs twee toiletgebouwen aanwezig, In totaal zijn er 7 toiletten, 4 douches en een familiedouche. Het is geschikt voor mindervalide personen. Er wordt geen gebruik gemaakt van douchemunten. Voor de gasten is er op deze boerderijcamping gratis WiFi beschikbaar. Er is ook een kleine bibliotheek waar je boeken, tijdschriften en spelletjes kunt lenen, hier is ook een TV geplaatst. De bibliotheek bevindt zich bij de receptie. Hier liggen o.a. ook wandel- en fietsroutes. U kunt ook uw was tegen een schappelijke vergoeding doen, er is zelfs een droger aanwezig. Kinderen kunnen zich ook uitstekend vermaken op de camping, voor hen is een mooi speeltoestel geplaatst.

 

Noordscheschut, de vestigingsplaats van minicamping Krakeel, is een ideale startplaats voor uw ontdekkingsreis door de provincie Drenthe. Van hier uit bezoekt u heel gemakkelijk bijvoorbeeld Emmen, met de mooie en geheel vernieuwde dierentuin en mooie het centrum met een overvloed aan winkels en eetmogelijkheden. Maar ook het museumdorp Orvelte, het indrukwekkende Herinneringskamp Westerbork of het attractiepark Slagharen (Overijssel) zijn enkele mogelijkheden die erg mooi zijn om te bezoeken. Verder liggen de schitterende natuurgebieden waar Drenthe zo bekend om is zeer dichtbij. Dus vergeet niet om uw fiets(en) mee te nemen

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van minicamping Krakeel in Noordscheschut

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina