Minicamping Klein Haneveld in Borculo
Boerencamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Minicamping Klein Haneveld in Borculo, een boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland, is een gezellige minicamping met 10 kampeerplaatsen en ligt aan de welbekende Lebbenbruggedijk in Borculo. De camping bevindt zich buitenaf maar toch centraal gelegen namelijk op 1,5 km van de stad Borculo met bijhorende winkels/supermarkten en daarnaast op 1 km afstand begeeft u zich in een mooi natuurgebied. Als u hier aankomt kunt u zich achter het huis melden, daar treft u een bord met de telefoonnummers van de eigenaren. Zij wijzen uw vakantieplaats aan en kunt u gaan uitpakken en alles opzetten. Daarna is het tijd om te genieten! Elke plaats beschikt zich over 6 ampère stroom. Bij het sanitair gebouw kan water gehaald worden. De kampeerplaatsen op Minicamping Klein Haneveld in Borculo, een boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland, bevinden zich tevens op een kleine afstand van het sanitair gebouw.

Lekker dicht bij de paarden kamperen

Het sanitairgebouw van minicamping Klein Haneveld in Borculo ligt aangrenzend aan het kampeerveld. In totaal zijn er 3 wc’s en 1 urinoir, te weten 1 heren douche + wasgelegenheid en 1 dames douche + wasgelegenheid. Verder zijn er ook 2 plekken om af te wassen. Op elke kampeerplek kunt u gebruik maken van het gratis WiFi netwerk. Er is geen limiet op het aantal verbonden apparaten. Voor de kinderen zijn er een paar schommels om mee te spelen. Borculo is een leuk stadje met een gezellig centrum, bestaande uit een mooi aanbod van winkels, restaurants en lunchrooms. Op woensdagochtend is er altijd de weekmarkt en ook vind je er diverse musea en historische monumenten. De natuur in het buitengebied is erg mooi en er heerst rust.

Ruime plaatsen op boerencamping Haneveld


Door de mooie ligging in de Achterhoek is minicamping Klein Haneveld in Borculo is een uistekende startplaats om de omgeving te verkennen. Dat kan natuurlijk altijd het beste op de fiets od lopend. Er liggen enekel routes op de boerencamping klaar. Maar ook via enekel websites vindt u leuke routes. Of st6el er zelf een samen met behulp van de knooppunten. Vanuit Borculo kunt u met de “Jappe” enkele vaartocht-arrangementen boeken. In de omgeving is ook volop te beleven! Hierbij een greep uit alle plekken voor een leuk dagje/middagje uit: Hof van Eckberge in Eibergen (belevingspark-dierentuin en restaurant), Erve Brooks in Gelselaar (pannenkoekenboerderij + dagje plezier voor jong en oud. Gezamenlijk beleven, zien, doen én ervaren), Bloemenboerderij de Scholte in Geesteren (zelfpluktuin en boerderijwinkel met o.a. jam/zoetzuren, cake, broodmixen etc.) en Needse Berg (meerdere korte wandelingen die aansluiten op de historie van dat gebied). Meer uitstepjes vindt u op de website van de camping.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de Achterhoek/Gelderland?
Bezoek dan hier de website van Minicamping Klein Haneveld in Borculo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina