Minicamping Klein Brabant in Valthermond
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Klein Brabant in Valthermond, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is een kleine rustige camping met maximaal zes kampeerplaatsen voorzien van elektra en met een nieuwe sfeervolle sanitair ruimte. De camping bevindt zich aan de achterkant van de boerderij waar u afgeschermd door bomen en struiken geniet van de weidse uitzichten en de rust van het platteland. ‘s-avonds kunt u gezellig bijpraten rondom de stookplaats. Voor de kleinere gasten is een zandbak aanwezig waarin zij zich kunnen uitleven. Ook lopen er elk jaar een aantal schapen met lammetjes rond op Minicamping Klein Brabant in Valthermond, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, die onder begeleiding verzorgt kunnen worden.


Minicamping Klein Brabant in Valthermond, boerderijcamping in Drenthe

Alle campingplekken om Minicamping Klein Brabant zijn voorzien van elektra. De camping is geheel nieuw met een sfeervolle sanitair ruimte. U kunt bij de eigenaren terecht voor informatie over dagtrips, fiets en wandelroutes. Tevens kunt u bij op deze mini camping overnachten in de sfeervol ingerichte pipowagen . Ook kan er een heerlijk ontbijtje geserveerd worden.

boerderijcamping Klein Brabant, mini camping in Drenthe

 

De omgeving van Minicamping Klein Brabant in Valthermond kunt u buiten wandelen en fietsen, een dagje vissen bij Forelvijver van Berlage of na een heerlijk fiets of wandeltocht een verfrissende duik nemen in het mooie buitenbad. De camping ligt centraal gelegen voor de toeristische activiteiten in Drenthe en Oost Groningen zoals o.a. de Hunebedden in Borger, het authentieke museumdorp Orvelte, het vestingstadje Boertange of een dagje naar de Dierentuin en winkelen in Emmen. Men wil u graag ontvangen met Brabantse gezelligheid in het mooie Drenthe!

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Klein Brabant in Valthermond.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina