Minicamping Klein Amerika in Groesbeek
Boerderijcamping in Gelderland

Minicamping Klein-Amerika, eem boerderijcamping in de provincie Gelderland, is gelegen op de zuidhelling van Groesbeek tegen de bosrand van zowel Gelderland als Limburg. Er is volop rust en ruimte met prachtige vergezichten over onder andere het Duitse Reichswald en het Limburgse Zevendal en de Sint Jansberg. De camping heeft 25 staanplaatsen, voorzien van 6 amp electriciteit op alle plaatsen. Ook campers zijn hier welkom. Naast de kampeermogelijkeid zijn er twee ruime boerenkamers bij gekomen die bezitten over een eigen badkamer. Op de camping kan men ook romantisch overnachten in een knusse Podge. De Podge heeft geen eigen toilet en douche. Deze gasten maken gebruik van de douche en toiletten op de camping.De pogde is een knus huisje en ideaal voor wandelaars en fietsers om de omgeving te verkennen. Voor wandelaars van onder andere het Pieterpad is dit een leuke overnachting tijdens een doorreis. Met een eigen terrasje en prachtig uitzicht kan je hier genieten van de rust. Minicamping Klein-Amerika in Groesbeek, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, is een camping op een wijngaard en landbouwbedrijf.

 

Boerderijcamping Klein-Amerika in Groesbeek

 

U kunt heel prettig verblijven op Minicamping Klein-Amerika in Groesbeek. Er is een uitstekend sanitair, met 5 douches en 5 toiletten. Er is een geheel vernieuwde recreatieruimte, een overdekte fietsenstalling en een parkeerplaatst bij uw caravan of tent. Ook kunt u kiezen tussen plaatsen in de schaduw of de zon. Op de camping is ook een boerderijwinkel aanwezig, hier kunt u heerlijke groenten, fruit en andere streekprodukten kopen. Naar het centrum van de leuke plaats Groesbeek is het slechts 2 kilometer lopen. In het voorjaar van 2019 zijn er druivenstokken geplant langs de vernieuwde oprit van de camping, dit wordt natuurlijk een prachtig gezicht.

 

Minicamping Klein Amerika in Gelderland

 

De omgeving van Groesbeek biedt een breed scala van uitstapjes. Er zijn veel grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes. Minicamping Klein-Amerika in Groesbeek is gelegen aan het Pieterpad en verschillende mountain bike routes zoals “de hel van Groesbeek”. Wilt u het rustiger aandoen dan kunt u op Landgoed Roepaen te Ottersum [www.roepaen.nl] genieten van een prachtige kanotocht over de Niers. De Niers is een prachtige rivier met fraaie bochten, flora en fauna, gemiddeld een meter diep en dus voor iedereen te bevaren. Daarna kunt u binnen of buiten nog iets drinken. Maar er zijn zoveel mooie activiteiten te doen tijdens uw verblijf op deze mooie boerderijcamping in de provincie Gelderland.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Klein Amerika in Groesbeek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina