Minicamping Houwingaheerd in Beerta
Boerencamping in de provincie Groningen

Minicamping Houwingaheerd in Beerta, een boerencamping in de provincie Groningen is gesitueerd achter de, voor deze omgeving karakteristieke boerderij. Beerta is gelegen ten noorden van de plaats Winschoten, die een regionale functie heeft op het gebied van de voorzieningen. De camping is voorzien van 15 ruime plaatsen die allemaal, door de begroeiing van het terrein, voldoende privacy bieden. Wilt u verrast worden door de schoonheid van deze schitterende omgeving, kom dan een kamperen op minicamping Houwingaheerd in Beerta, een boerencamping in de provincie Groningen.

minicamping Houwingaheerd in Beerta, minicamping in Groningen

Het sanitair gebouw op minicamping Houwingaheerd in Beerta is modern ingericht en voldoet aan alle gestelde eisen. Hier vindt u ook plek om uw afwas te doen. Voor kinderen die van paarden houden is dit natuurlijk een fantastische camping. Er zijn 2 pony’s die ze mogen verzorgen en berijden. Maar ook uw eigen paard of pony mag mee. Er is hier een buitenbak om in te rijden, maar ook een binnenbak.

Boerderijcamping Houwingaheerd in Groningen

Naast de ontspanning die u op minicamping Houwingaheerd in Beerta zult ervaren, kunt u ook genieten van deze prachtige omgeving. Er is een mooi natuurgebied genaamd De Tjamme waar u diverse vogelsoorten kunt spotten. Hier lopen ook de Schotse Hooglanders. Maar fietsen door het Reiderland is prachtig. Dit zijn slechts enkele voorbeelden om een prachtige tijd door te brengen in deze mooie provincie Groningen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van minicamping Houwingaheerd in Beerta

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina