Minicamping Hubertushoeve in Walem
Boerderijcamping in de provincie Limburg

Indien u wilt genieten van de Limburgse gastvrijheid in een prachtig landschap dan bent u van harte welkom op Minicamping Hubertushoeve in Walum, een boerderijcamping in de provincie Limburg. Heerlijk weg van de drukte lekker kamperen op deze boerderijcamping. Er zijn 15 plaatsen, voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting, op een mooi vlak grasland achter de nog actieve boerderij met ongeveer 50 koeien. Vanaf uw kampeerplaats heeft u eens chitterend uitzicht over het prachtige dal. Voor de liefhebbers zijn er ook 6 mooie en volledig ingerichte vakantiehuizen te huur, varierend van maximaal 5 tot 9 personen. U zult verbluft staan van de luxe inrichting van deze huisjes. Dus voor iedereen is er wel een verblijfsmogelijkheid op Minicamping Hubertushoeve in Walum, een boerderijcamping in de provincie Limburg.

Minicamping Hubertushoeve in Walem, provincie Limburg

 

Voor kinderen is het ook heel leuk op Minicamping Hubertushoeve in Walem. Die mogen, als ze dat leuk vinden, meehelpen met het verzorgen van de paarden, koeien en de kalfjes of op de paarden rijden. Ook is er een recreatieveld en speelwei met schommels, skelters, trampoline en zandbak. Als kinderen het leuk vinden, dan kunnen ze ook paardrijden. Bij slecht weer kan er tafelvoetbal of tafeltennis gespeeld worden in de overdekte ruimte. Het sanitair is in ruime mate aanwezig en bestaat uit een afwasruimte met 3 afwasbakken, 5 toiletten, 6 wastafels en 4 douches. Tevens is er een douche voorzien van een babyaankleedtafel. Ook buiten de doucheruimtes is er nog een aparte aankleedtafel voor baby's. Er is ook een stortplaats voor chemische toiletten. Uiteraard is het sanitair heel schoon en netjes. Er wordt wel een kleien vergoeding gevraagd voor het gebruik van warmwater. Er is gratis Wifi beschikbaar voor de gasten van deze boerderijcamping.

 

Uitzicht vanaf Minicamping Hubertushoeve in Walem, Zuid Limburg

 

Minicamping Hubertushoeve in Walem ligt in het hart van Zuid Limburg, mooi gelegen ten opzichte van Valkenburg (1 km) en Maastricht (15 km). De omgeving leent zicht uitstekend voor het maken van mooie wandelingen door het heuvellandschap en de bossen. Natuurlijk kunt u de omgeving ook zeer goed op de fiets verkennen. Uw dagelijkse boodscxhappen kunt u het beste halen in het dorp Klimmen, ook slechts 1 km van de boerderijcamping verwijderd. Wilt u gezellig winkelen en/of genieten van een pilsje of een wijntje en een heerlijke maaltijd op de mooiste pleinen van Nederland, dan bent u in een kwartier in het prachtige Maastricht. Hier zijn ook voldoende bezienswaadigheden te bezoeken. In de omgeving zijn ook nog volope activiteiten/bezienswaardigheden te bezoeken, zelfs in Aken en Luik.

 

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Hubertushoeve in Walem.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina