Minicamping Het Achterhuis in Ommeren
Boerencamping in de provincie Gelderland

Alex en Carla zijn de trotse eigenaren van Minicamping Het Achterhuis in Ommeren, een boerencamping in de provincie Gelderland. Zij wonen op een oude boerderij in Ommeren, in het hart van de Betuwe. Achter het huis hebben ze een kleine SVR camping waar je in een gezellige fruitboomgaard kunt kamperen. Het is geschikt voor maximaal 10 kampeerplekken. De camping is beschut en iedere plaats heeft zowel zon- als schaduwmogelijkheden. Als het slecht weer is, wat natuurlijk weinig voorkomtJ, kunt u gebruik maken van de gezellige boerenschuur met open haard en allerlei faciliteiten. Alex en Carla nodigen u van harte uit voor een verblijf op Minicamping Het Achterhuis in Ommeren, een boerencamping in de provincie Gelderland.

 

Minicamping Het Achterhuis in Ommeren, Gelderland

 

Er zijn nette voorzieningen aanwezig waardoor het u aan niets hoeft te onbreken. De fietsen kunnen droog geparkeerd worden en zo nodig opgeladen. Er is overal Wi-Fi aanwezig. Het sanitair is netjes en eenvoudig. Er zijn geen muntjesautomaten. Er zijn 2 douches, 2 toiletten, 2 ruimtes met wastafel en een aanrechtblok om gezellig samen af te wassen! In het weitje grenzend aan de boerencamping lopen een paar schapen, geiten en een konijn. De kippen lopen los en zullen u wel even nieuwsgierig komen bekijken. Een vers scharreleitje is dan de beloning! Voor kleine kinderen is er een zandbak, speelgoed en een schommel.

 

Kippen op de minicamping Het Achterhuis in Ommerne, Betuwe


Ommeren ligt in het fruitparadijs, de Betuwe. In de directe omgeving van Minicamping Het Achterhuis kunt u lekker wandelen en uitgebreid fietsen. Het landschap wordt aan deze kant van de Rijn bepaald door boomgaarden, dijkjes, kleine dorpen en weilanden. Als u met de pont of de brug oversteekt naar de noordkant van de Rijn komt u in het bos van de Utrechtse Heuvelrug. Dit maakt deze omgeving erg gevarieerd, voor iedere dag wat nieuws. Als gast op deze boerencamping krijgt u de beschikking over een uitgebr eide map met folders , fietsroutes en ideeën die u lekker bij de caravan of tent kunt bekijken. De mensen die het op deze camping erg naar de zin hebben zijn vaak rustzoekers. De camping is klein maar iedereen kan lekker z’n eigen gang gaan. Voor ’s-avonds zijn er vuurkorven om te stoken en je kunt gerust lekker barbecueën. Alex en Carla hopen u deze zomer te verwelkomen. De camping is open van 1 april tot 1 oktober. U wordt aangeraden om te reserveren want de camping is er geliefd en dus gauw vol.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping Het Achterhuis in Ommeren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina