Minicamping Hartenweide in Zoelmond
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Minicamping Hartenweide in Zoelmond, een boerderijcamping in de provincie Gelderland heeft 15 kampeerplaatsen ter beschikking voor de kampeerder. De camping is gelegen in het zuid-westelijke deel van deze mooie provincie en is te vinden tussen de pitoreske plaatjes Buren, Culemborg, Geldermalsen en Beusichem. U kunt hier kamperen op een veld en in de boomgaard. Op het veld staat u in de zon en in de boomgaard heeft u wat meer schaduw. Het voordeel van de plaatsen op het veld is dat u de omgeving van minicamping Hartenweide in Zoelmond, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, kunt overzien.

Boerderijcamping Hartenweide in Zoelmond Achterhoek

De sanitaire voorzieningen op minicamping Hartenweide in Zoelmond zijn van alle gemakken voorzien, de ruimte is geheel verwarmd, dus rillend onder de (gratis) douche staan is niet nodig. Er zijntwee douches en twee toiletten en u kunt gebruik maken van de wasgelegenheid met koud en warm water. Op het terrein zijn ook speelvoorzieningen voor de kinderen aangelegd, zoals daar zijn een schommel en een glijbaan. En natuurlijk hoort er ook een trampoline bij. Ook zijn diverse fietsjes en tractortjes. Als het mooi weer is zorgen de eigenaren ervoor dat er een kinderzwembad staat.

 

Boerencamping Hartenweide in Zoelmond, Gelderland


Minicamping Hartenweide in Zoelmond is erg rustig gelegen tussen de plaatsen Culemborg, Geldermalsen en Beusichem in. Ook het historische stadje Buren, op slechts 3 kilometer afstand van de camping, moet u natuurlijk met een bezoekje vereren. U kunt hier heerlijk genieten om één van de heerlijke terrasjes. Natuurlijk neemt u de fiets mee, want er is volop gelegenheid om door de mooie Betuwe te fietsen. Voor de wandelliefhebbers is een wandeling door het geldersche landschap aan te bevelen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Hartenweide in Zoelmond.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina