Minicamping Frusselt in Vierhouten
Boederijcamping in de provincie Gelderland

U bent op minicamping Frusselt, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, te gast Henk en Anja. Zij hebben een aantal jaren geleden camping De Bunders overgenomen en daarop de naam gewijzigd in camping Frusslet. De camping ligt direct aan bos en hei, midden in de natuur van de Veluwe en toch maar 1 km uit de kom van Vierhouten. Het dorpje Vierhouten is een vakantieplaatsje met ca. 850 inwoners midden in een rijke bosomgeving namelijk het Vierhouterbos, het Gortelsebos, het Elspeterbos en het Vreebos. U kunt er heerlijk wandelen,fietsen en paardrijden. Minicamping Frusselt in Vierhouten, een boerderijcamping in Gelderland, is geschikt voor diegene die van rust, ruimte en gemoedelijkheid houdt.

Minicamping Frusselt in Vierhouten

Minicamping Frusselt is autovrij en heeft 18 plaatsen van 85m²/120m² met wateraansluiting, vuilwaterafvoer- internet en 10.Amp stroom aansluiting (hiervoor gelden andere tarieven). Er is keuze uit een standaard plaats en een luxe plaats. Minicamping Frusselt staat garant voor gezelligheid, een goed onderhouden kampeerterrein en schoon sanitair met vloerverwarming. Er is ook een speeltuin, vooral geschikt voor kleine kinderen. En uw hond? Die neemt u gewoon mee (bezoek mag geen huisdieren meenemen). Wat ook heel fijn is dat er een eigen horecagelegenheid is, geniet hier van een kop koffie, een drankje, een lekkere snack of lunch!

Minicamping Frusselt, ook geschikt voor campers.

In de nabije omgeving van Minicamping Frusselt in Vierhuizen zijn er diverse mogelijkheden voor activiteiten en andere leuke uitstapjes. We noemen hier:

  • Veluwsche Stoomtrein Maatschappij VSM in Beekbergen
  • Veluws Diorama in Nunspeet
  • Het Dolfinarium in Harderwijk
  • Het gezellige Elburg, een oud vissersplaatsje
  • en, natuurlijk Vierhouten met zijn leuke terrasjes en restaurants


Zoekt u meer informatie van deze boerderijcamping in Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping Frusselt in Vierhouten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina