Minicamping Ferienhof Brinkort in Warmsen
Boerencamping in Niedersachsen

De Nederlandse eigenaren Monique en Ronald van Doorn van minicamping Ferienhof Brinkort in Warmsen, een boerencamping in Niedersachsen willen u graag verwelkomen. U bent van harte welkom met uw tent, caravan of camper. Het is een kleine boerencamping / minicamping met slecht 5 plaatsen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom. (10 Amp.). Er zijn ook een aantal zeer luxe safaritenten te huur, glamping in topformaat! Dus wilt u "gewoon"kamperen of glamping kamperen: alles is mogelijk op minicamping Ferienhof Brinkort in Warmsen, een boerencamping in Niedersachsen.


 

De sanitaire voorzieningen op minicamping Ferienhof Brinkort in Warmsen zijn eenvoudig doch schoon en netjes. Ze bieden u voldoende privacy. Indien u dat wilt kunt u dagelijks een ontbijtpakket op uw kampeerplaats bezorgd krijgen. Voor de gasten van de camping is er een goed en gratis wifinetwerk beschikbaar. Campers of motrrijders zijn hier ook van harte welkom. Binnekort wordt er in de boerderij een café geopend, dus heerliojk genieten van koffie, thee of een drankje.

 

 

De omgeving van minicamping Ferienhof Brinkort in Warmsen nodigt uit om dit per fiets te ontdekken. De natuur rondom Warmsen is nog “zoals het was”. Boeren die hun gewassen in een grote verscheidenheid verbouwen maar ook het grote moor met een oppervlakte van 3263 hectare. Het moor wat sinds 2007 beschermt natuurgebied is in het voor en najaar een rustplaats voor duizenden kraanvogels. Op loopafstand van de camping vindt u in het dorp een supermarkt, een slager, een bank en een tankstation. .

 

U kunt nog veel meer informatie vinden over deze boerencamping in Niedersachsen.
Kijk daarvoor op de website van minicamping Ferienhof Brinkort in Warmsen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina