Minicamping Felis Hoeve in Acquoy
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Look en Miranda heten graag van harte welkom op Minicamping Felis Hoeve in Acquoy, een boerderijcamping in de provincie Gelderland. Een Adult Only camping (dus alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar).De naam Felis Hoeve ligt bij een andere hobby van de nieuwe bewoners: de Stichting Superkatten. Ze ligt verscholen in het groen en in een bosachtige omgeving aan de rand van een natuurgebied in het rustige buitengebied van Acquoy. Een plek van rust en ruimte waar u op uw gemak kunt bijkomen en ontspannen. Uw hond of kat (mits aangelijnd) mag hier ook ontspannen. Er zijn 28 ruime staanplaatsen met elektriciteitsaansluiting (tot 10A) beschikbaar. Er zijn ook camperplaatsen aanwezig. Tevens beschikt Minicamping Felis Hoeve in Acquoy, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, over een apart en rustig tentenveld.

 

mooie velden op de camping

Er zijn moderne sanitaire voorzieningen met warm en koud stromend waterop Minicamping Felis Hoeve in Acquoy. Dagelijks worden dit natuurlijk schoongemaakt. Er is een overdekte groente wasplaats, 3 afwasplaatsen voorzien van warm en koud stromend water, 2 water tappunten. En ook voor uw gemak een wasmachine en centrifuge. Tevens is er voor noodgevallen een AED aanwezig. Het chemisch toilet mag op de daarvoor bestemde plaats geleegd worden. Uw fiets kan in de overdekte stallen overnachten. Wifi wordt u gratis door de eigenaren aangeboden. Dagelijks, behalve zondag, is er een broodjesservice. Er is een ruime parkeerplaats voor de auto's, dus die blijven niet op het kamperterrein staan. Als grondbedekking (voor de caravan of camper of onder tenten) is het gebruik van plastic, worteldoek of ander “geen gras doorlatend materiaal” verboden om de grasmat te sparen en verstikking van het gras te voorkomen. Alleen grondbedekking met een open structuur, mag na overleg gebruikt worden.

Ruime plaatsen op de camping

Minicamping Felis Hoeve in Acquoy is tussen Gorinchem en Culemborg gelegen en op slechts een steenworp afstand van de historische plaatsen Leerdam en Asperen. De boerderijcamping ligt in het hart van de Lingeroute, niet ver van de dijk met echt prachtige wandel- en fietsroutes. Cultuur, kunst, natuur en historie zijn allemaal in de regio te vinden. Met veel leuke winkels en restaurants in de omgeving, zoals in o.a. Leerdam en Asperen. Er zijn diverse wandel-en fietsroutes en bezienswaardigheden in de directe omgeving van de Felis Hoeve. De Felis Hoeve heeft ook haar eigen gratis wandel/klompenpaden gids uitgebracht met 15 verschillende routes (deels fietsbaar).

Wilt u nog meer informatie over deze boederijcamping in Gelderland?
Kijk dan op de website van minicamping Felis Hoeve in AcquoyVolg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina