Minicamping Erve 't Byvanck in Beltrum
Boerderijcamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Minicamping Erve 't Byvanck in Beltrum, een boerderijcamping in de provincie Gelderland (Achterhoek) is een camping die pas sinds het voorjaar van 2019 geopend is. De nieuwe eigenaren Hans en Floor Knol hebben er een prachtige camping van gemaakt. Op deze camping kom je echt geheel tot rust. De mooie en ruime kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van ongeveer 130 m². Door de ligging is het hier "oorverdovend" stil. Het is een schilderachtige mini camping in de Achterhoek met keuze uit 28 plaatsen waar je kunt genieten van pure rust… Bent jij toe aan een vakantie om lekker op te laden? Dan is Minicamping Erve 't Byvanck in Beltrum, een boerderijcamping in de provincie Gelderland (Achterhoek) een goede keuze om uw vakantie door te brengen.

 

 

Het sanitair op minicamping Erve 't Byvanck in Beltrum is modern en schoon en voorzien van onder meer een ruim invalidentoilet. Er is een gescheiden heren- en dames gedeelte. Je kunt heerlijk douchen zonder muntjes. Vlak bij uw caravan of tent is de 10 amp. stroomaansluiting én een watertappunt. Voor de kinderen is er op het kleine veld een speeltuin aangelegd. Alle kosten, zoals milieuheffing, toeristenbelasting en wifi is in het kampeertarief inbegrepen. Bent u lid van de SVR dan krijgt u € 1,00 korting per nacht op het tarief.

 

Beltrum, de vestigingsplaats van minicamping Erve 't Byvanck, is gelegen in de schitterende Achterhoek. Het mooie coulissenlandschap, de vele bossen, kastelen, de fiets en wandelpaden: volop mogelijkheden om hier te onthaasten en te genieten. Wilt u iets meer drukte: dan liggen de plaatsen Hengelo, Zutphen, Doetinchem, Lochem, Ruurlo en Eibergen bijna om de hoek. Markten en braderiën, leuke terrasjes en restaurantjes, alles is hier aanwezig. Hans en Floor nodigen u van harte uit om een te komen kamperen op hun prachtige mini camping.

 

Wilt u meer weten over deze leuke boerderijcamping in de Achterhoek (Gelderland)?
Bezoek dan de website van Minicamping Erve 't Byvanck in Beltrum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina