Minicamping Erve Henderiks Hoeve in Bornerbroek/Almelo
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Jolanda ter Haar wil u graag als gast verwelkomen op minicamping Erve Henderiks Hoeve in Almelo, een boerderijcamping in de provincie Overijssel. De camping is gelegen in een bosrijke omgeving alwaar u kunt genieten van de rust en ruimte. Op fietsafstand vindt u de plaatsen Almelo, Borne en Delden. Minicamping Erve Henderiks Hoeve in Bornerbroek/Almelo, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is geheel autovrij.

minicamping Erve Henderiks Hoeve in Almelo, boerencamping in Twente

 

Gemoedelijkheid en gastvrijheid: dat zijn de kenmerken van minicamping Erve Henderiks Hoeve in Bornerbroek/Almelo. Er zijn 15 kampeerplaatsen met elk een eigen stroomaansluiting van 6 ampère en een eigen afvoer voor het gootsteenwater. De plekken zijn ruim opgezet en bieden voldoende beschutting.

boerencamping in Twente, minicamping in Overijssel

 

Minicamping Erve Henderiks Hoeve in Bornerbroek/Almelo beschikt over een luxe verwarmd sanitair gebouw met 3 douches en 4 wc, waarvan er ééntje is gecombineerd die dan ook uitermate geschikt is voor rolstoelgangers. De camping staat ingeschreven bij de VVV en de gids van de kleine campings van de ANWB. Het is een camping waar iedereen welkom is.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Erve Henderiks Hoeve in Bornerbroek/Almelo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina