Minicamping De Vlierhof in Eibergen
Boerencamping in de provincie Gelderland

Minicamping De Vlierhof in Eibergen, een boerencamping in de provincie Gelderland is gelegen in één van de mooiste gebieden van Nederland, de Achterhoek. In dit mooie coulisselandschap liggen tussen de weilanden en verbonden met kronkelende weggetjes mooie oude dorpjes. De camping beschikt over ruime plaatsen van ongeveer 100 m2. Alle plaatsen liggen op een mooie grasmat en zijn natuurlijk voorzien van een elektra aansluiting. De seizoenplaatsen liggen om de zwem/visplas. Op minicamping De Vlierhof in Eibergen, een boerencamping in de provincie Gelderland, kunt u ook kiezen uit plaatsen met of zonder schaduw.

 

De voorzieningen op minicamping De Vlierhof in Eibergen zijn op en top. Het toiletgebouw is volledig vernieuwd en is ruim uitgerust. Voor de kinderen is volop vermaak mogelijk. Zo is er de grote zwemplas, waar natuurlijk gezwommen maar ook gevist kan worden. Er zijn skelters, men kan pony rijden etcetera. Na het spelen ( of de gemaakte fietstochten, is het goed uitrusten in het uutblaoshuusken. Hier kunt u genieten van kofiie of thee, een glaasje fris, maar ook een heerlijk (boeren)ijsje wordt verkocht. Hier vindt u ook informatie over de omgeving van de camping.

 

Zoals reeds verwoord, minicamping De Vlierhof in Eibergen ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, de Achterhoek. De mooie plaats Eibergen ligt op slechts 10 kilometer van de camping. Maar ook een bezoekje aan ons buurland Duitsland is gewoon leuk en prachtig. Ook dit ligt op slechts 10 kilometer van de camping. Maak ook eens een mooie tocht langs de diverse kastelen met hun schitterende tuinen. U weet pas hoe mooi het hier is als u een bezoek gebracht heeft aan deze leuke boerencamping in de Achterhoek.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Vlierhof in Eibergen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina