Minicamping De Seedykster Toer in Marrum
Boerencamping in Friesland

Minicamping De SeedyksterToer in Marrum, een boerencamping in de provincie Friesland, is voorzien van 15 ruime staanplaatsen. U kunt kiezen (indien mogelijk natuurlijk) uit plaatsen die óf schaduwrijk zijn, zonnig zijn of met wijdse uitzichten. De electriciteitsvoorziening is heel goed en uitgebreid met 16 ampère. Dit prachtige stuk natuur maakt deel uit van het Friese Wad, dat de noordelijke begrenzing van Nederland vormt. En voor bijna 90 % in eigendom is van de natuurorganisatie It Fryske Gea. Hier vindt men nog echte rust, hier is uitwaaien beslist uitwaaien en hebben wind en water vrij spel. Minicamping De Seedykster Toer in Marrum , een boerencamping in de provincie Friesland, is het gehele jaar geopend.
minicamping de Seedykster Toer in Marrum Friesland

 

De sanitaire voorzieningen op minicamping De Seedykster Toer in Marrum zijn nieuw en er is een douche met toilet aanwezig voor mindervaliden. De minicamping heeft voor de campinggasten verder twee overdekte afwasplaatsen. In de kantine annex groepsruimte is een tv met videorecorder beschikbaar. Tijdens uw vakantie is het mogelijk uw eigen paard / pony mee te nemen. Men mag tijdens de hooitijd meehelpen op het land. Voor de kinderen is er een ruime speelhal met verschillende attributen zoals tafeltennis- en voetbaltafel, dartbord, biljart, vieropeenrij spel en wel 8 skelters. Ook is er een hele groter trampoline, deze is met netten beveiligd. Bij mooi zomerweer is er op de speelweide een schommel, wip-wap en een voetbal-goal voor de voetballers

minicamping de Seedyskster Toer in Marrum, boerencamping in Friesland

Op minicamping De Seedykster Toer in Marrum is veel vertier en voor iedereen wat wils, er zijn diverse museums, antieke landbouwgereedschappen, beelden en aquarellen galerie, oude schoolplaten, een expositie van de geredde dobbepaarden van 2006 en een slikwerkers museum en een juttermuseum. Hieraan kan men ook nog een uiterst mooi verhaal aanhaken van de strandjutterij van eertijds. Er kunnen films vertoond worden over de slikwerkers en over de zeedijkaanleg of over de paardenredding van 2006. Voor de kinderen is er sinds  juni 2011 een vernieuwde indoor speelplaats met een echt piratenschip en een blokkenhoek.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Seedykster Toer in Marrum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina