Minicamping De Rolke in Kropswolde
Kleine camping in de provincie Groningen

Minicamping De Rolke in Kropswolde, een kleine camping in de provincie Groningen, is een uitstekende uitvalsbasis voor veel vakantieplezier in de directe en wijde omgeving. Een pareltje van rust en natuur achter het huis annex bedrijf van de eigenaren. Indien u het brede toegangspad naast het huis oprijdt, wordt u aan het eind van dat pad blij verrast door het vele groen, de 15 ruime plaatsen, het prachtige weidse uitzicht en het ooievaarsnest dat vrijwel elk jaar een paartje ooievaars verleidt tot broeden. Het kampeerterrein van Minicamping De Rolke in Kropswolde, een kleine camping in de provincie Groningen, is autovrij.


 

De voorzieningen die men u biedt op Minicamping De Rolke in Kropswolde zullen u niet teleurstellen. De 15 plaatsen zijn ruim met eigen elektra en waterafvoer. Het comfortabele toiletgebouw telt ruim voldoende toiletten, gratis douches en twee aparte wasruimtes met wasbakken, spiegels en stopcontacten. In het gebouw vindt u ook een ruime fietsenstalling en aangrenzend is een overdekte afwasplaats. Er is ook aan de kinderen gedacht, want er is een leuke speelplaats en speelgoed. De informatie over de omgeving kunt u vinden in de blokhut, maar u mag ook de eigenaren vragen want zij kennen de omgeving erg goed. Er is gratis Wifi beschikbaar op het gehele terrein. De hond mag ook mee vakantie vieren, op de camping echter wel aangelijn. Buiten de camping is ook een terrein waar de hond heerlijk kan rennen en spelen.

 

 

Schuin tegenover Minicamping De Rolke in Kropswolde ligt de eerste ingang van het vijftig hectare grote Gorechtpark. Een fraai aangelegd park waarin u lang en ontspannen kunt wandelen, vissen en luieren. In het park ligt onder meer een kinderboerderij, hertenkamp, educatief centrum annex bezoekerscentrum, heemtuin en een basketbalveld. Fraaie vijvers, kunstwerken, bruggetjes en rododendrons maken het park bijzonder. In Hoogezand, per fiets slechts 10 minuten, vindt u vele winkels. De stad Groningen (slechts 13 km van de camping) heeft u veel te bieden, zoals leuke terrassen, theaters, winkels, musea etc. Op slechts een kilometer van de camping ligt het Zuidlaardermeer. Een uniek gebied met een groot zandstrand, heel veel ruimte om te wandelen, fietsen, kanoën, windsurfen, zwemmen en varen. Kano’s en boten zijn er te huur.

 

Er is nog veel meer informatie voorhanden over deze leuk gelegen camping in de provincie Groningen.
Kijk hiervoor op de website van Minicamping De Rolke in Kropswolde

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina