Minicamping De Plaats in 't Harde
Boerencamping in de provincie Gelderland

Kees, Henny, Renata en Helena Sneller willen u graag verwelkomen op minicamping De Plaats in 't Harde, een boerencamping in de provincie Gelderland. De camping is gelegen tussen Doornspijk en 't Harde op de Noord-West Veluwe, nabij het stadje Elburg, het dorp Nunspeet, duizenden hectaren bos en heide en het Veluwemeer. Het kampeerterrein van de camping is recent met grote zorg geheel nieuw ingericht. De camping heeft nu 26 plaatsen en is voorzien van verharde wegen, hagen en bomen. Het terrein is omringd met houtwallen (hagen). Al met al een hele mooie plaats om te kamperen is dus minicamping De Plaats in 't Harde, een boerencamping in de provincie Gelderland.

 

Minicamping De Plaats in 't Harde, provincie Gelderland

 

De staanplaatsen op minicamping De Plaats in 't Harde zijn allen ruim en voorzien van tegelplateau's. Tussen elke 2 plaatsen staat een moderne aansluitzuil met afvoertegel (type boomstam). Elektra, water, rioolafvoer en een aansluiting voor de gootsteen van de caravan is voor elke plaats aanwezig. Het gehele terrein is voorzien van terreinverlichting. Tevens zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen. Ook aan de kineren wordt natuurlijk gedacht: voor de auto's is een aparte parkeerplaats, zodat er veilig gespeeld kan worden. Ook zijn er diverse spepeltoestellen aanwezig.


Om vertier te zoeken hoeft u niet ver te gaan: de gemeente Elburg is verrassend veelzijdig! Enerzijds bestaat deze gemeente uit platteland met Veluwse bossen en heidevelden, authentieke boerderijen en de prachtige landgoederen Klarenbeek, Old Putten, Schouwenburg en Zwaluwenburg. Een gebied waar men tot rust komt en waar onder ideale omstandigheden kan worden gewandeld en gefietst. Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven. Kees en Henny willen u hier graag over informeren.

Minicamping De Plaats in 't Harde, Boerencamping in Gelderland


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Plaats in 't Harde.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina