Camping De Nachtegaal in Hengelo (Gld)
Boerencamping in de provincie Gelderland

Camping De Nachtegaal in Hengelo (Gld) wil u graag verwelkomen! De camping is landelijk en rustig gelegen in één van de mooiste delen van de Gelderse Achterhoek, met zijn coulissenlandschap dicht bij Vorden. Speciaal voor mensen die volop willen genieten van de Achterhoekse rust en de gezelligheid van een minicamping. De camping is ruim één ha groot, dus ruimte genoeg en optimaal ingericht met veel groen en bomen en is gunstig gelegen ver van de snelweg. Dus als u wilt genieten van een mooie natuur in de Achterhoek, bezoek dan eens camping De Nachtegaal in Hengelo (Gld)

Elke standplaats op camping De Nachtegaal in Hengelo (Gld) is ± 10 x 10 m. groot en is afgescheiden door een beukenhaag. Achter het kampeerterrein bevindt zich een bosgebied van 3,5 ha. Dit gebied is voor iedereen vrij toegankelijk en ook zeer geschikt voor het uitlaten van uw hond (wel aangelijnd). De indeling van de kampeerplaatsen geeft iedere kampeerder een ruime privé-plaats voor caravan of tent. Elke plaats is voorzien van elektra en er zijn diverse watertappunten zijn aanwezig. Er wordt gratis wifi aangeboden.

Camping De Nachtegaal in Hengelo (Gld) beschikt vanaf 2022 over een geheel gerenoveerd nieuw sanitairgebouw en kantine. Bestaande uit 4 douches, wascabine, toiletten, wastafels. Deze ruimten worden volautomatisch geventileerd, dus altijd fris zonder schadelijke dampen. Ook is er een wasruimte met een wasmachine, droger en centrifuge. Buiten is een overkapte ruimte voor de afwas. In de nieuwe kantine zal men op geregelde tijden hapjes en drankjes te koop aanbieden, en wellicht gezellige maaltijden aan een grote tafel! Wees welkom!


Wilt u nog meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van camping De Nachtegaal in Hengelo (Gld)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina