Minicamping De Morgenster in Bergharen
Boerencamping in de provincie Gelderland

Minicamping De Morgenster in Bergharen bestaat in 2016 al weer 20 jaar!!

Ron Drijvers en Connie Goudriaan zijn heel trots en zuinig op hun mooie Minicamping De Morgenster in Bergharen, een boerencamping in de provincie Gelderland. De mini camping beschikt over 22 mooie plaatsen,allemaal voorzien van een electra aansluiting. Bergharen is een dorp gelegen in het mooie rivierenlandschap, het land van Maas en Waal, en ligt op een kleine 15 km ten westen van Nijmegen. Het kleine bos waartegen de camping is gelegen zorgt ervoor dat er ook voldoende beschutting is. Enkele plaatsen zijn ook afgebakend door hagen. U kampeert op minicamping De Morgenster in Bergharen, een boerencamping in de provincie Gelderland heerlijk rustig in het groen.

MIni camping De Morgenster in Bergharen, boerderijcamping in Gelderland, bij Nijmegen

De voorzieningen op minicamping De Morgenster in Bergharen zijn altijd erg schoon en mooi. Het nieuwe en vrolijk opgemaakte toiletgebouw is voorzien van vloerverwarming. Er zijn ruim voldoende douches en toiletten. Op deze boerencamping zijn geen voorzieningen voor kinderen, maar ze zijn natuurlijk van harte welkom. Door de mooie ligging kunt u in omgeving hele mooie wandelingen maken. De geschiedenis van deze omgeving kunt u het beste ervaren als u wandelend of natuurlijk op de fiets de omgeving gaat verkennen. Voor de gasten van de minicamping is gratis Wifi beschikbaar.

Mooie plaatsen op minicamping De Morgenster in Bergharen.

De meeste vakantiegangers van Minicamping De Morgenster in Bergharen komen hier voor hun rust. Rusten na een actieve dag in de omgeving, het Land van Maas en Waal, is natuurlijk het allermooiste. Onder het genot van een lekker glaasje wijn napraten over wat u deze dag allemaal heeft gezien is natuurlijk heerlijk. Maar naast het genieten van de mooie natuur kan het natuurlijk niet op uw activiteiten ontbreken: een bezoekje aan de schitterende stad Nijmegen. Het is de oudste stad van Nederland, dé bakermat van de Nijmeegse vierdaagse en biedt u diverse musea (o.a. Kröller Möller, het Openlucht Museum, Afrika Museum, Airbornmuseum), een schitterende binnenstad met leuke winkels, restaurant en terrasjes, en nog veel meer. Heel dicht bij is Rons stationaire museum, een must voor de techniekliefhebbers. Dit museum is alleen op afspraak te bezichtigen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan hier de website van Minicamping De Morgerster in Bergharen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina