Minicamping De Maar in Baflo
Boerencamping in Groningen

Minicamping De Maar in Baflo, een boerencamping in de provincie Groningen is eigendom van het echtpaar Jan en Manna Wit. Zij hebben deze leuke kleine camping opgebouwd en willen u graag eens verwelkomen. Er zijn ruime plaatsen opgezet, allemaal voorzien van 6 ampere stroomaansluiting. Deze mini-camping ligt net buiten het dorp Baflo, dat ongeveer 20 km ten noorden van de stad Groningen ligt. Omdat het terrein aan een bevaarbaar water ligt, is minicamping De Maar in Baflo, een boerencamping in de provincie Groningen, uitermate geschikt voor de liefhebben van het vissen of kanoën.

Minicamping De Maar in Baflo, boeren camping in Groningen


De sanitaire voorzieningen op minicamping De Maar in Baflo zijn vernieuwd. Er is een separate dames- en herenafdeling, voorzien van voldoende voorzieningen. De afwas kan, onafhankelijk van alle weersomstandigheden, altijd droog geschieden. Er is een mooie overkapping gemaakt voorzien van warm en koud water. Omdat de mini-camping direct aan het water is gelegen biedt men u ook een motorboor te huur aan, kano's kunt u in de nabije omgeving huren. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt, de slager en de bakker. Dat is goed te doen op de fiets want het dorp Baflo ligt op slechts korte afstand van de camping gelegen.

Boerencampin g De Maar in Baflo, mini-camping in de provincie Groningen


U zult versteld staan hoeveel bezienswaardigheden de provincie Groningen u te bieden heeft. De fiets is hierbij een uitstekend vervoermiddel. Hierdoor kunt u genieten van de mooie landschappen met de vergezichten, de Borgen, de stad Groningen noem maar op. Maar natuurlijk kunt u vanaf Minicamping De Maar in Baflo ook een bezoekje brengen aan het Zeehondencentrum in Pieterburen, of maak een een dagtochtje naar één van de Waddeneilanden of vanuit de haven van Delfzijl naar het Duitse eiland Borkum. Meer informatie kunt u natuurlijk ook krijgen bij de fam. Wit.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Maar in Baflo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina