Minicamping De Klos in Groesbeek
Boerencamping in de provincie Gelderland

Het team van Minicamping De Klos in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland heten u gaarne van harte welkom op hun mooie en gezellige camping in de Achterhoek. De camping is omringd door prachtige Groesbeekse bossen, gelegen tussen weilanden en uitzicht op de prachtige Groesbeekse heuvels, en met het Groesbeekse bos op 10 minuten loopafstand en uitstekende fiets en wandelpaden zijn liefhebbers van rust, natuur, fietsen en wandelen hier aan het juiste adres. Naast caravans en tenten zijn ook campers hier van harte welkom. U kunt nog tot 20:00 uur inchecken. Daarna in overleg. Alle plaatsen op Minicamping De Klos in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland, zijn voorzien van 6 amp. elektra.

 


De sanitaire voorzieningen op Minicamping De Klos in Groesbeek bestaan uit 4 toiletten en 4 douches. Voor mensen die graag het sanitair voor zichzelf hebben , is er tegen een meerprijs van € 5,00 euro per dag een privé douche en toilet in een aparte ruimte te huur waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. er is ook verwarming aanwezig op de douches, en toiletten. Voor de gasten van de boerencamping is gratis wifi aanwezig. U kunt gebruikt maken van de aanwezige wasmachine en droger. Per was betaalt u voor de wasmachine en de droger natuurlijk wel een vergoeding. Naast de kampeermogelijkheden kunt u ook een trekkershut of een appartementje huren, deze zijn geschikt voor 2 personen.

 

Door de ideale ligging van minicamping De Klos in Groesbeek is dit uitstekende camping om bijvoorbeeld voor de Nijmeegse Vierdaagse te verblijven. Neem echter wel vroegtijdig contact op. Ook voor musea, diverse wijngaarden en een bezoek aan de omliggende dorpen en de mooie Duitse grens zijn wij de ideale camping. Kortom: voor ieder wat wils. Het is een camping voor mensen die graag van de mooie natuur willen genieten. Zo zijn er mooie fiets en wandelroutes, zowel in Nederland als Duitsland.

Wilt u nog meer informatie over deze mooie boerencamping in Gelderland?
Kijk dan eens op de website van Minicamping De Klos in Groesbeek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina