Minicamping De Kijfakker in Deil
Boerencamping in de provincie Gelderland

De familie De Heus, eigenaren van Minicamping De Kijfakker in Deil, een boerencamping in de provincie Gelderland, willen u graag verwelkomen op hun mooie bedrijf die bestaat uit, natuurlijk naast de camping, een paardenstalling en een vleesgrossierderij. De boerderij is gelegen in een rustige omgeving tussen fruitbomen en landerijen in de Betuwe. De omgeving is zeer geschikt om fiets en wandeltochten te maken. Rust en ruimte zijn hierbij sleutelwoorden. De rivier de Linge maakt deze omgeving tot een bijzonder recreatief natuurgebied. De camping heeft 15 ruime staanplaatsen.(10 x 10 m2) De plaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting van 6 ampère. Rondom de camping staat een haag die voor beschutting en schaduw zorgt. Tevens zijn er speciaal ingerichte bloemenperkjes die het geheel opfleuren. Midden op het veld staan twee hoogstam kersenbomen die de sfeer van de omgeving karakteriseren. De camping straalt rust en ruimte uit. Vanaf de minicamping De Kijfakker in Deil, een boerencamping in de provincie Gelderland, kijkt u uit over de weilanden waar de koeien en paarden lopen.

minicamping De Kijfakker in Deil, Gelderland


Deze karakteristieke locatie waarop minicamping De Kijfakker in Deil is gehuisvesd, is reeds 100 jaar in het bezit van de familie De Heus. Op de dagen rondom de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, ieder jaar in april, kunt u op de minicamping prima overnachten. U kunt zich vrijdagavond in alle rust voorbereiden en staat 's morgens uitgerust op om van de prachtige West Betuwe te genieten. Steeds meer mensen weten hun weg naar de camping te vinden. De camping is gelegen in de Betuwe dichtbij het mooie riviertje de Linge. De camping is aangesloten bij Vekabo Nederland.


De verwarmde sanitaire ruimte op minicamping De Kijfakker in Deil, bestaat uit 2 toiletten, 1 urinoir, 2 douches, 2 wastafels met warm water en een speciaal baby/kleuterbad met aankleed tafel. Daarnaast zijn er 2 overdekte afwasplaatsen aanwezig met koud en warm water, een stortbak voor het chemisch toilet en een watertapkraan. Er is tevens een gezelschapsruimte waar een koffie en frisdrankautomaat aanwezig zijn. Hier kunt u even bijkomen van het fietsen of een spelletje doen. Er staan ook folders van alle beziensvaardigheden uit de omgeving. Omdat er veel fietsroutes in de omgeving zijn, ligt er ook een map met mooie fiets - en wandelroutes. Heeft u zelf geen fietsen meegenomen dan kunt u deze bij ons tegen een nette vergoeding huren. Mocht u na een dag fietsen geen zin hebben om de was te doen. Dan geen nood er is een wasmachine en wasdroger aanwezig.

Boerencamping De Kijfakker in Deil, provinzie Gelderland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Kijfakker in Deil.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina