Minicamping de Houtwal in Paasloo
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Minicamping De Houtwal in Paasloo, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is gelegen aan een idyllisch landweggetje, midden in de natuur. Een stek voor levensgenieters waar gezelligheid en ontspanning centraal staat en waar vakantiegeluk begint. De plek waar je komt logeren wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk en sfeervol verblijf, weg van de massa. Dit is de plek voor ieder individu om er even helemaal tussenuit te gaan. De camping is gelegen bij een woonboerderij, dus het is géén actieve boerderij meer. Er zijn 13 ruime kampeerplaatsen die tussen de houtwallen gelegen zijn. Ook zijn er sfeervolle en comfortabele ingerichte Bell tenten. Justin en Yvonne, de enthousiaste eigenaren van Minicamping De Houtwal in Paasloo, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, staan te popelen om jullie te ontvangen!

 

Minicamping de Houtwal in Paasloo, Overijssel

 

 

Op het knusse middenveld van minicamping De Houtwal in Paasloo zijn een aantal ruime staanplaatsen voorzien van een tegelplateau. Ideaal voor de voortent of luifel. Deze staanplaatsen zijn geschikt voor caravans, campers tot 6,5 meter en grote tenten. Er is 6 ampere elektra beschikbaar. En natuurlijk ook wifi! De gedeelde sanitaire voorzieningen zijn in voldoende mate aanwezig en erg netjes. De staanplaatsen op het gras bieden een uitzicht op de prachtige natuur. Op dit veld staat de auto bij de caravan of tent. Daarnaast is dit veld geschikt voor campers tot 6,5 meter en voor auto's met daktent.

 

Boerderijcamping de Houtwal in Paasloo, Overijssel

 

Op minicamping De Houtwal in Paasloo zijn een paar nieuwsgierige alpaca’s met hun fluffy koppies. Als gast mag u door de boomgaard struinen en pluk hier je eigen appels, kersen of peren van de boom. Geniet van een spelletje in de campinglounge en bereid hier een lekkere hap of gebruik de gezamenlijke BBQ. Laat de kids lekker in de zandbak spelen of de speelgoedkist ontdekken. Bekijk 's avonds de sterrenhemel én geniet van de gezelligheid op deze boerderij camping. Naast lekker ontspannen op de camping zijn er veel leuke activiteiten in de omgeving. Afkoelen in het zwembad om de hoek of ziplinen bij de buren van het klimbos? Een mooie wandeling of fietstocht door de Nationaal Park Weerribben-Wieden? Van actieve tot rustige activiteiten, er is keuze genoeg. Er is in de receptie informatie verkrijgbaar om je eindeloos te vermaken in deze prachtige omgeving. Kom je er zelf niet uit of heb je meer informatie nodig? Yvonne en Justin helpen je graag!

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Minicamping de Houtwal in Paasloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina