Minicamping De Hane in Wilp
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Welkom op Minicamping de Hane in Wilp, een boerderijcamping in de provincie Gelderland. De camping ligt midden tussen de steden Deventer, Apeldoorn en Zutphen, aan de rand van de recreatieplas Bussloo. De camping beschikt over 23 plaatsen van 150m² verdeeld over twee velden. Iedere plek beschikt over 10 ampère stroom en een watertappunt. U zult op deze camping niet snel last hebben van natte voeten want er is goede afwatering aangelegd. De auto's worden op het separate parkeerterrein van Minicamping De Hane in Wilp, een boerderijcamping in de provincie Gelderland gezet.

Minicamping De Hane in Wilp, Gelderland

 

Er zijn hele nette voorzieningen op minicamping De Hane in Wilp aanwezig. Het sanitairgebouw heeft 4 wc's en 4 douches, onderverdeeld in een dames en heren gedeelte. Ook is er een overdekte afwasplaats en een stortplaats voor het chemisch toilet. Uw fiets kan in een overdekte stalling, waar eventueel uw electrische fiets opgeladen kan worden. Ook is er voor de gasten van deze boerderijcamping gratis Wifi beschikbaar. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht, er is een veilige, lage trampoline, een wip, een schommel en een zandbak. Voor de ouderen is er een mooie jeu-de-boules baan aangelegd.

 

Boerderijcamping De Hane in Wilp, gelderland

 

Minicamping De Hane in Wilp bevindt zich in een gebied met prachtige fiets-en wandelroutes in een mooie landelijke omgeving. U vindt hier viswater, een golfbaan, pitch en putt, zwemwater of sauna op loop afstand van de boerencamping. De nabij gelegen recreatieplas Bussloo is erg populair om heerlijk te verblijven. De omgeving nodigt uit tot het maken van fiets,wandel- en ruitertochten. Veel routes zijn op de camping beschikbaar. De gemeente Voorst is ook aangesloten op het fietsroute netwerk. Er zijn een aantal knooppunten in de buurt waardoor u heel gemakkelijk zelf uw route samen kunt stellen. Bezoek ook eens de steden Deventer, Apeldoorn of Zutphen. Leuke steden met veel bezienswaardigheden.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Hane in Wilp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina