Minicamping De Groote Flierenberg in Berg en Dal
Boerencamping in de provincie Gelderland

Minicamping de Groote Flierenberg in Berg en Dal, een boerencamping in de provincie Gelderland, is een van de eerste boerencampings van Berg en Dal en omgeving. Na een periode van ruim 30 jaar heeft Maria Faassen het stokje overgenomen van haar vader. De camping zal hierdoor niet veranderen. De camping is gelegen bij een monumentale T-boerderij uit 1652. De ligging is uniek in zijn soort,in een bosrijke en heuvelachtige omgeving met veel wandel en fiets mogelijkheden. dus mogelijkheden genoeg vanaf minicamping de Groote Flierenberg in Berg en Dal, een boerencamping in de provincie Gelderland.

Minicamping De Groote Flierenberg in Berg en Dal

Minicamping de Groote Flierenberg in Berg en Dal is gelegen aan de beroemde Zevenheuvelen die voor menig 4-daagse loper voor altijd bekend zal blijven. De plaatsen zijn gesitueerd rond een natuurlijke vijver,en onder een mooie beukenlaan. Ook zijn er plaatsen op een apart veldje waar u in alle rust kunt genieten van u vakantie. De camping wordt op een milieuvriendelijke wijze, met respect voor mens, dier en omgeving beheert. Men biedt u veel rust en ruimte.

Op minicamping De Groote Flierenberg in Berg en Dal beschikt over twee aparte was en toilet gelegenheden: De eerste ruimte beschikt over een Verwarmde ruimte met 2 douches en 2 toiletten en 1 wastafels en 1 wastafel in een aparte ruimte. De tweede ruimte beschikt over 2 douches en 2 toiletten en 2 wastafels. Er is ook een aparte ruimte voor de afwas. Verder aanwezig op de camping; wasmachine en droogmachine tegen betaling, koel/vries combinatie vrij te gebruiken en een overdekte fietsenstalling.

Natuur bij Minicamping De Groote Flierenberg in Berg en Dal


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Groote Flierenberg in Berg en Dal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina