Boerencamping De Biggenhof in Holtsloot
Minicamping in de provincie Drenthe

De familie Klein Gunnewiek heet u graag welkom op hun boerencamping De Biggenhof in Holtsloot, een minicamping in de provincie Drenthe. Op deze camping treft u 20 ruime landelijke standplaatsen, gescheiden sanitaire voorzieningen, een Praatschuur met o.a.: zitruimte, een warme potkachel, binnenspelen, mogelijkheid om te koken, een wasmachine en een koelkast aan. In het Varkenswinkeltje t hofje van Biggen kunt u o.a. ijs kopen. Tevens is het mogelijk om op boerencamping De Biggenhof in Holtsloot, een minicamping in de provincie Drenthe, een caravan te huren.

Minicamping De Biggenhof in Holtsloot, provincie DrentheTevens beschikt boerencamping De Biggenhof in Holtsloot over een speelweide met toestellen, een voetbalveld en een Volleybalveld. U kunt ook gebruik maken van eeb klootschietroute of gaan wandelen onder begeleiding van een gids. In de buurt van de camping vindt u mooi viswater, kunt u boerengolf spelen (een aanrader!!) en ook veel dagtripjes maken. Voor de kinderen zijn een zandbak en diverse speeltoestellen aanwezig. Er is volop ruimte om te spelen. Als klap op de vuurpijl zijn er veel dieren! De groeps accomodatie op boerencamping De Biggenhof in Holtsloot is een ruim opgezette locatie, voorzien van een grote recreatieruimte. Er zijn 25 tot 64 prima bedden verdeeld over 8 slaap- vertrekken. Tevens is de groepsaccomedatie voorzien van een volledig uitgeruste keuken en vanzelfsprekend goede sanitaire voorzieningen.


Op de Biggenhof zijn Lidy en Raymond Klein Gunnewiek weer druk met voorbereidingen, dit jaar alleen niet voor de Winterse Sfeermarkt, maar… met de “Swienetocht”! Na vijf jaar wilde het energieke echtpaar wat anders gaan doen. Dit werd de Tocht, een avondvullend uniek programma. De gasten worden Knorrig ontvangen met koffie en koek, het Swieneverhaal wordt vertelt, wie het dan nog aandurft om naar Het Ruige Veld te gaan, de Schurften te verlaten en het lot van peuter Roelof te tarten, kan de Swienetocht gaan maken en komt terug… of niet….

Logo de Biggenhof in Holtsloot Drenthe

 

Volgend jaar komt er een aangepaste tocht voor kinderen de Biggentocht. Met of zonder overnachting, beide is mogelijk, u bent van harte welkom. Lidy en Raymond Klein Gunnewiek beloven u een meer dan bijzondere avond in een heel aparte sfeer. Een knorrig sfeervolle activiteit met vrienden, collega’s of bijvoorbeeld jubileum, sport- of muziekvereniging. De Swienetochten vinden plaats van half oktober tot half maart. Na de tocht wachten heerlijk eten en een sfeervolle avond de deelnemers op. Bijzonder leuk is dat alle vrijwilligers, van de afgelopen vijf jaar Winterse Sfeermarkt, als eerste de tocht gaan maken. En wel op zaterdag 3 november, als een dank je wel vanuit de organisatie en voor hen om te zien wat de Klein Gunnewieks nu gaan ondernemen en om te genieten van een bijzondere sfeer. Na het ontbijt de volgende dag, als de vrijwilligers huiswaarts keren, gaat de Swientetocht officieel van start.

Terras minicamping De Biggenhof in DrentheWilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van boerencamping De Biggenhof in Holtsloot.

Logo minicamping de biggenhof in holtsloot

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina