Minicamping De Betuwe Hoeve in Ommeren
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Minicamping De Betuwe Hoeve in Ommeren, een boerderijcamping in de provincie Gelderland,is een beschut gelegen rustige camping met 25 plaatsen die zich ook in het hoogseizoen voornamelijk richt op 50-plussers en senioren. U kunt kiezen uit beschutte plaatsen met veel privacy of meer open plaatsen op het veld. De plaats Ommeren is gelegen in de Betuwe. Het kampeerterrein grenst aan een oud parkbos. Het bos herbergt diverse soorten bijzondere bomen, een klein hertenkamp en natuurlijk tal van vogels. Op de camping bent u de eerste, die onder het vredig getjilp van uw ontbijt kunt genieten. De Betuwe staat als 'Fruittuin van Nederland' niet alleen bekend om zijn vele fruitboomgaarden en de overweldigende bloei tijdens de bloesemperiode, maar heeft zich de laatste jaren ook flink ontwikkeld op toeristisch gebied. U kunt bij een verblijf op Minicamping De Betuwe Hoeve in Ommeren, een boerderijcamping in de provincie Gelderland kiezen uit vele activiteiten.


Minicamping De Betuwe Hoeve in Ommeren, GLD

 

Op Minicamping De Betuwe Hoeve in Ommeren heeft u de beschikking over 6 amp. electra. Het sanitair is voldoende en netjes en bestaat uit 2 douches, waarvan 1 met wastafel, 3 toiletten, afwasgelegenheid met warm water, een wasmachine en droger, een watertappunt buiten en een stortbak voor het chemisch toilet. Ook is er een recreatieruimte met minibiep en kadowinkeltje. Er is volop toeristische informatie en men verkoopt fietskaarten en wandelroutes.Er is gratis draadloos internet in de recreatieruimte van deze boerderijcamping. Ook wordt er een zomerhuis verhuurd. Deze ligt achter de boerderij tegen het kampeerterrein aan. Het is geheel gelijkvloers, wordt verwarmd middels C.V. en heeft een eigen tuin.

 

Terras bij Boerderijcamping De Betuwe Hoeve in Ommeren

 

Naast verschillende -jaarlijks terugkerende- evenementen, is er in het seizoen bijna iedere week wel een braderie, jaarmarkt of anderszins te doen. Veel kampeerders van Minicamping De Betuwe Hoeve in Ommeren maken hier gebruik van. Ook kunt u in de nabije omgeving vissen, zwemmen, varen, duiken, kleiduif schieten, golfen, winkelen, wandelen en niet in de laatste plaats natuurlijk fietsen in deze afwisselende omgeving. Meer informatie vindt u op de website en natuurlijk op de camping.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Betuwe Hoeve in Ommeren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina