Minicamping De Beekhoeve in Vriezenveen
Boerencamping in de provincie Overijssel

John en Gwen Arens, de eigenaren van minicamping De Beekhoeve in Vriezenveen, een boerencamping in de provincie Overijssel, heten u van harte welkom op hun mooie camping. De Camping grenst aan het prachtig natuurgebied de Engbertsdijkvenen. Het is een prachtig gebied met hoogveen, bossen, heide en watervlakten. De camping grenst aan het fietsroutenetwerk Overijssel en het wandelnetwerk Twente. Daarom is minicamping De Beekhoeve in Vriezenveen, een minicamping in de provincie Overijssel, uitstekend geschikt voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.

minicamping De Beekhoeve in Vriezenveen

 

In juni 2008 hebben John en Gwen de camping overgenomen. Minicamping De Beekhoeve in Vriezenveen heeft 17 ruime staanplaatsen, door groen van elkaar gescheiden en is autovrij. Alle plaatsen zijn meer dan 100m2 en voorzien van elektra (5 amp.). De camping beschikt over goede sanitaire voorzieningen. Op het terrein vindt u een gezellige recreatieruimte, een jeu de boules baan, enkele speeltoestellen voor de kleintjes en een overdekte fietsenstalling.

Minicamping De Beekhoeve in Vriezenveen is per uitstek geschikt voor het maken van dagtochtjes naar bijvoorbeeld: Het Veenmuseum in Bargercompascuum, het Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug, De Greftenhoeve( blauwe bessenkwekerij ), Noorderdierenpark in Emmen, Dierentuin in Nordhorn (Dld), Avonturenpark Hellendoorn en natuurlijk het* Attractiepark Slagharen. Na een fiets - of wandeltocht door het mooie Twentse landschap langs oude boerderijen, watermolens, bossen en weilanden kunt u op het terrasvan de camping nog even lekker nagenieten.

Boerencamping De Beekhoeve in Vriezenveen

 

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Beekhoeve in Vriezenveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina