Minicamping De Avonturier in Elim
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Kom gezellig op minicamping De Avonturier in Elim, een boerderijcamping in de provincie Drenthe. Dit is een mooie rustige camping midden in het groen in een klein dorpje bij Hoogeveen. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen en een ideale omgeving om te wandelen of fietsen. Er zijn 25 kampeerplaatsen en deze zijn ruim opgezet op twee grote velden die voorzien zijn van veel bloeiende beplanting. Alle kampeerplaatsen op minicamping De Avonturier in Elim, een boerderijcamping in de provincie Drenthe zijn voorzien van een eigen watertappunt en elektra 6 amp. Er zijn tevens 4 chalets te huur.


De algemene voorzieningen van minicamping De Avonturier in Elim, zijn centraal gelegen bij een algemeen terras. U vindt hier het geheel vernieuwde sanitairgebouw, een overdekte afwasplaats en een ruimte om gezellig even koffie/ thee te drinken. Er is een aparte plaats voor het legen van uw chemisch toilet en een aparte verzamelplaats voor de afvalinzameling. Ieder veld van deze boerderijcamping is voorzien van een afvoerpunt voor huishoudelijk afvalwater. Ook is er wifi aanwezig. Er is tevens een mooi speeltoestel voor de kinderen aanwezig.


In de directe omgeving van minicamping De Avonturier in Elim zijn diverse wandel- en fietsroutes die u door de afwisselende natuur leiden, zoals weilanden, akkerbouw en bossen. Voor een dagje uit zijn er diverse attractieparken, een dierentuin of grotere plaatsen binnen 30 minuten bereikbaar. De familie van Hunnik vinden het leuk om u als gast op de camping te mogen begroeten, de koffie en thee staat klaar.

 

Wilt u mer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bekijk dan de hier de website van Minicamping De Avonturier in Elim.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina