Minicamping De Appelweide in Winterswijk-Kotten
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Welkom op Minicamping de Appelweide in Winterswijk-Kotten, een boerderijcamping in de provincie Gelderland. Het is een een nette en zeer rustige minicamping met ongeveer 39 plaatsen in het prachtige fiets- en wandelgebied in de mooie Achterhoek. De Achterhoek is één van de mooiste gebieden van Nederland. Hier is nog geen ruilverkaveling geweest waardoor het landschap nog steeds zeer afwisselend is. Op deze camping zijn drie velden; het eerste veld, 25 plaatsen, heeft verharde voorplaatsen zodat u altijd lekker droog staat en het tweede veld is in een boomgaard, van de 10 plaatsen zijn ook twee verharde plaatsen en enkele gewoon op het gras. Ook is er nog een zgn uitzichtveld, hier zijn slecht 4 plaatsen. De velden van minicamping de Appelweide in Winterswijk-Kotten, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, liggen mooi tegen de bosrand aan, en is mooi omringd door groen waardoor het direct een aangenaam gevoeld geeft.

 

Minicamping De Appelweide in Winterswijk-Kotten, Achterhoek

 

Op de velden van Minicamping de Appelweide in Winterswijk-Kotten bevinden zich meerdere watertappunten. Iedere plaats is voorzien van een elektra aansluiting. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen in de boomgaard aanwezig. Ook is er een grote recreatieruimte waar af en toe buffetavonden worden georganiseerd. Voor de veiligheid en voor het behoud van het grasveld dienen auto's op de centrale parkeerplaats gezet te worden. In de appelboomgaard is echt een plaats voor rustzoekers. Er is uitstekend nieuw sanitair op deze boerderijcamping aanwezig. Het bestaat voor de dames en heren (gescheiden ruimtes) uit 3 toiletten (heren 2 en een urinoir), 2 afsluitbare wascabines en 3 douches. Ook is er een mindervalidencabine aanwezig. In de hal kunt u op 4 plaatsen afwassen. Natuurlijk is er voor de gasten op de minicamping gratis Wifi beschikbaar. U fiets kunt u stallen in de grote centrale ruimte achter het sanitairgedeelte. Hier kunt u uw electrische fiets ook opladen.

 

Boerderijcamping De Appelweide in Winterswijk-Kotten, Gelderland

Winterwijk-Kotten ligt een paar kilometer buiten de gezellige plaats Winterswijk. In Winterswijk treft u een uitermate gezellig centrum aan, vooral als er braderiën zijn of op de marktdagen. De omgeving is rijk aan mooie fietspaden en schitterende natuur. Tijdens uw fietstocht komt u ook langs de mooie boerderijen die her en der opduiken in het coulissenlandschap. Er zijn mooie oude kastelen te bezichtigen. Fietstochten kunt u ook maken door het Duitse grensgebied.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Appelweide in Winterswijk-Kotten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina