Minicamping Bij de Bruuk in Groesbeek
Boerencamping in de provincie Gelderland

De eigenaren van minicamping Bij de Bruuk in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland, willen u graag mee laten genieten van de schittende omgeving waar deze leuke camping gesitueerd is. Hun credo is: een eenvoudige camping met basisvoorzieningen. Het kampeerterrein ligt op een schitterende plek. De camping grenst aan het unieke natuurgebied De Bruuk met haar natte blauwgraslanden. Je kijkt uit op het eeuwenoude productiebos Het Reichswald in Duitsland aan de andere kant. Een prettig oord voor de gasten die rust zoeken en van natuur houden. Dus kom dat ervaren op minicamping Bij de Bruuk in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland.

minicamping De Bruuk in Gelderland


De voorzieningen die u op een camping nodig heeft zijn ook op minicamping Bij de Bruuk in Groesbeek te vinden. Er zijn twee ruime toiletten, een douche en twee wastafels. De camping heeft een eigen warmwatervoorziening. Gebruik van warm water is vrij. Buiten het gebouw is een afwasplaats. Op de camping zijn acht elektriciteitspunten. Voor de liefhebber liggen er fiets- en wandelroutes klaar. Zo kun je lopend naar de fenomenaal mooie Sint Jansberg of het charmante moerassige De Bruuk. Het zijn beide beschermde natuurreservaten met bijzondere fauna en zeldzame flora; lustoorden voor botanici, vogelaars en liefhebbers van vlinders. Maar natuurlijk kunt u ook zelfstandig routes maken, dit mede door de Knooppunten.

boerencamping de Bruuk in Groesbeek

Natuurlijk nodigt de omgeving waar minicamping Bij de Bruuk in Groesbeek is gelegen, u uit om ook actief te zijn. Er zijn diverse musea, in Groesbeek zelfs drie stuks, er is een mooi zwemwater op slechts 5 km van de camping. Maar ook leuk zijn o.a. het rustieke Boscafé Merlijn (ga hier eens op zondagochtend ontbijten!), het familierestaurant De Diepen, of de kleinschalige wijngaard De Plack, waar je kunt dineren of workshops volgen. Meer informatie over activiteiten zijn natuurlijk te verkrijgen op de camping of bij de VVV.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bekijk dan eens de website van Minicamping Bij de Bruuk in Groesbeek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina