Minicamping Bergerhof in Sevenum
Boerencamping in de provincie Limburg

Minicamping Bergerhof in Sevenum, een boerencamping in de provincie Limburg is de plaats om de Limburgse gezelligheid te ervaren. Sevenum is gelegen ten westen van Venlo en is ook uitstekend bereikbaar. Door de centrale ligging kunt u heel gemakkelijk ook uitstapjes maken naar Duitsland en België vanaf Minicamping Bergerhof in Sevenum, een boerencamping in de provincie Limburg.

Minicamping Bergerhog in Sevenum, boerdencamping in de provincie Limburg

Minicamping Bergerhof in Sevenum is een camping die uitermate geschikt is voor jonge gezinnen, senioren en rustzoekers. U kunt kiezen uit 20 kampeerplekken die allemaal voorzien zijn van een elektra-aansluiting. Voor kinderen is er zeer veel te beleven: er is een zwembad, een speeltuin, tafeltennis en een dierenweide met hele leuke dieren. Er zijn twee goed ingerichte toiletgebouwen op de camping aanwezig. Als het slecht weer is dan kunt u eventueel een spel spelen in de ruimte die hiervoor is ingericht.

Boerderijcamping Bergerhof, boerencamping in Sevenum, provincie Limburg

Omdat minicamping Bergerhof in Sevenum zo mooi is gelegen heeft u hier uitstekende mogelijkheden om mooie wandel- en fietstochten te maken. In de buurt van de camping zijn vele mogelijkheden om u te ontspannen, een subtropisch zwembad, de speeltuin Kleinzwitserland, de kasteeltuinen van Arcen etc. Maar ook een bezoek brengen aan het mooie Maastricht is ook aan te bevelen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van minicamping Bergerhof in Sevenum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina