Minicamping Arado in Medenblik
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping Arado in Medenblik, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland heeft de beschiking over 40 kampeerplaatsen met ieder een ruime 10 ampere stroomaansluiting.De plaatsen zijn niet afgebakend. Deze mini camping is meer bedoeld voor de 45+ kampeerder, kinderen zijn natuurlijk wel welkom, maar er zijn geen speelvoorzieningen op de camping aanwezig. Naast de mini camping heeft men ook nog een lodge/studio te huur en er is een groepsaccomedatie beschikbaar. De eigenaren van minicamping Arado in Medemblik, een boerderijcamoping in de provincie Noord-Holland, willen u graag verwelkomen op hun mooie bedrijf.

 

minicamping Arado in Medemblik, boerderijcamping in Noord-Holland

 

De voorzieningen op Minicamping Arado in Medemblik zijn ruim voldoende aanwezig. De douches zijn gratis, tevens is er een wasmachine en droger aanwezig. Ook is er een aangepaste douche beschikbaar voor mensen met een lichte handicap. Voor de iets minder mooie dagen is er een slechtweeropvang aanwezig, met een keuken, een tv, internet. Op deze plek kunt u ook uw eigen laptop aansluiten.

Mini camping Arado in Medemblik, boerderijcamping in Noord-Holland

 

In de omgeving van Minicamping Arado is voldoende te beleven en te bekijken. Natuurlijk is Medemblik al een hele leuke plaats om te bezoeken, diverse musea zijn hier aanwezig. Maar ook zijn Hoorn en Enkhuizen leuke steden in Westfriesland. Deze omgeving leent zich ook uitstekend voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Iets verder weg, maar ook het bezoeken waard zijn Alkmaar en Den Helder. Ook het Noordzeestrand is goed bereikbaar.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland.
Bezoek dan hier de website van Minicamping Arado in Medemblik.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina