Minicamping De Morgenster in Lunteren
Een boerencamping in de provincie Gelderland

De familie Hartkamp heet u graag van harte welkom op hun minicamping De Morgenster in lunteren, een boerencamping in de provincie Gelderland. Deze camping is rustig gelegen in een landelijke omgeving, niet ver van het bos. De camping is omgeven met groen en heeft een mooi vergezicht over de weilanden. In de omgeving is een keur aan iets- mogelijkheden. Ook wandelen is heel goed mogelijk. Onze camping ligt op enkele kilometers van het dorp. ‘s Avonds heerst er naast vrolijkheid en gezelligheid onder de campinggasten voldoende rust. Kortom, een landschap met volop mogelijkheden voor een afwisselende vakantie.

Minicamping De Morgenster in lunteren, provincie Gelderland


Minicamping “De Morgenster” in Gelderland bevindt zich niet alleen midden in de Veluwse cultuur, ook tal van toeristische trekpleisters bevinden zich op schootsafstand van de camping. Documentatiemateriaal is ruimschoots aanwezig in het kantoor. Er zijn mogelijkheden te over voor vertier en plezier! We noemen er een paar: Nationaal park “de Hoge Veluwe” te Otterlo met het Kröller Müller museum, De Oud Veluwse Markt te Barneveld , Recreatieplas “Zeumeren” te Voorthuizen, Uitzichttoren met panorama te Lunteren etcetera.

Naast rust, ruimte en de schoonheid van de Veluwe biedt boerencamping De Morgenster een tegelplateau in de voortent
De sanitaire voorzieningen bestaan uit 4 toiletten, 1 urinoir, 4 douches en 4 wastafels. Binnen is er een was- en afwasruimte met een wasmachine, centrifuge en natuurlijk warm water. Ook vanzelfsprekend is dat het sanitairgebouw dagelijks wordt schoongemaakt. Op korte afstand van minicamping De Morgenster in Lunteren vindt u vele bezienswaardigheden en winkelcentra liggen op korte afstand van de camping. Kortom: Minicamping De Morgenster in lunteren, in de provincie Gelderland is een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.

minicamping De Morgenster in Lunteren

 

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Kijk dan eens op de website van minicamping De morgenster in Lunteren

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina