Minicamping "De Emmerdennen" in Emmen
Boerencamping in de provincie Drenthe

De familie Langen van minicamping "De Emmerdennen" in Emmen, een boerencamping in de provincie Drenthe, heet u van harte welkom om hun camping. Het is een knusse camping met ruime plaatsen. De camping is gelegen op een schitterende locatie aan de rand van het bos "De Emmerdennen". Op deze camping vindt u rust!!. Mocht u toch iets actiefs willen doen, het centrum van Emmen ligt op 10 minuten fietsen van Minicamping "De Emmerdennen" in de provincie Drenthe.

minicamping De Emmerdennen in Emmen, een boerencamping in Drenthe

 

U kunt prachtige boswandelingen maken, lange en korte fietsroutes zijn in overvloed aanwezig. Bezienswaardigheden als Wildlands Adventure ZooNoorderdierenpark in Emmen, het Boomkroonpad in Borger, de hunebedden die verspreid liggen door Drenthe, het Veenpark in Bargercmpascuum. Eigenlijk te veel om op te noemen. Zoals u ziet, wilt u een actieve vakantie, ook dat kan dus vanaf minicamping "De Emmerdennen" in Emmen.

Minicamping "De Emmerdennen" in Emmen is ook een mooie verblijfplaats als u wilt deelnemen aan de Drentse Fiets 4 daagse. Iederjaar weet men weer de mooiste routes te maken door Zuid Oost Drenthe. Emmen is naast Assen, Hoogeveen, Meppel en Diever, één van de startplaastsen.

Hunebedden bij minicamping de Emmerdennen in Emmen, provincie Drenthe


Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van minicamping "De Emmerdennen" in Emmen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina