Minicamping De Bosrand in Beekbergen
Een boerencamping in de provincie Gelderland

Martien en Gerry Hertgens heten u van harte welkom op hun minicamping De Bosrand in Beekbergen, een boerencamping in de provincie Gelderland. Midden op de Veluwe aan de rand van het bos, ligt de minicamping en groepsaccommodatie De Bosrand. De minicamping omvat zeventien plaatsen voor stacaravans, zestien toeristische plaatsen en 2 seizoen- plaatsen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een moderne stacaravan te huren. Boerencamping De Bosrand in Beekbergen, in de provincie Gelderland, ligt buiten de bebouwde kom van Beekbergen, 10 km ten zuidoosten van Apeldoorn.

Minicamping De Bosrand in Beekberegn, provincie Gelderland


Op Minicamping De Bosrand in Beekbergen staan 16 stacaravans van mensen die er een jaarplaats hebben gehuurd. Verder zijn er 16 toeristische plaatsen voor passanten en 2 seizoenplaatsen voor een langere periode. Het zijn allemaal ruime plaatsen (minimaal 110 m²), voorzien van elektra (6 Amp.) en een elektriciteitsmeter. U betaalt per kilowatt en hebt dus uw energieverbruik helemaal in eigen hand! Tegen betaling kan gebruik worden gemaakt van een wasmachine en een droger.

 

Op boerencamping De Bosrand op de Veluwe, in het prachtige Gelderland, staan Warme douches en warm water voor de afwas gratis tot uw beschikking en er is voldoende wasgelegenheid (6 toiletten, 6 douches en 8 wastafels verdeeld over 2 aparte wasgelegenheden). Op mini-camping De Bosrand beschikt men over een mooie recreatieruimte waar gebruik gemaakt kan worden van koelkast, vriezer en magnetron. Natuurlijk ontbreekt in deze ruimte de TV niet en kunt u alle belangrijke commerciële zenders bekijken. Heeft u zin in warme broodjes? Geen probleem! Martien en Gerry bakken iedere morgen op bestelling verse kaiserbroodjes en pistoletjes! En om het compleet te maken koopt u bij hen De Telegraaf erbij voor het laatste nieuws.

overzicht boerencamping De Bosrand in Beekbergen


 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Kijk dan een op de website van minicamping "De Bosrand" in Beekbergen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina