Minicamping Op de Keizer in Silvolde
Een SVR camping in de provincie Gelderland.

Minicamping "Op de Keizer" in Silvolde, een kleine camping  in de Achterhoek, is een gezellige  SVR camping, die uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. De camping zelf biedt plaats aan 15 royale mooie plaatsen die speels verdeeld zijn. Zo kan de kampeerder, die liever wat rustiger staat net zo'n fijn plekje vinden als gezinnen met kinderen die liever bij het speelgebeuren staan. Wilt u echter met een groep komen, dan bent u uiteraard ook welkom op Minicamping “Op de Keizer” in Silvolde, een leuke camping in Gelderland.

Minicamping "Op de Keizer"in Silvolde, de Achterhoek

 

De voorzieningen op minicamping "Op de Keizer" in Silvolde zijn goed. Er zijn niet alleen royale speelgelegenheden voor jonge kinderen, ook een trampoline en tafeltennistafel staan te wachten voor de wat oudere kinderen. Er zijn ook twee friezen en een shetlander, waarop in overleg en onder begeleiding van de verzorgmeiden gereden mag worden. Er is ook een informatiegebouwtje met veranda waar u gezellig kunt zitten en met de beschikbare toeristische informatie uw verblijf nog aangenamer kunt maken. Alle plaatsen hebben elk een eigen stroomvoorziening (6 Amp). Verder heeft u de beschikking over WIFI. Uw auto kunt u kwijt op het parkeerplaats, niet op het kampeerterrein. En natuurlijk is er een uitstekend sanitair voorhanden op deze leuke camping in de Achterhoek.

Mooi terrein van Minicamping Op de Keizer in Silvolde, Gelderland

 

In het informatiegebouw van Minicamping “Op de Keizer” in Silvolde vindt u allerlei info over de omgeving. U kampeert in de vrije natuur en toch dichtbij de supermarkt en gezellige steden zoals Doetinchem en het Duitse Bocholt. Zwembaden, zowel binnen als buiten, liggen op zo'n 6 km afstand van de camping. De Achterhoek is een schitterend gebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen door het mooie landschap.

U bent vast nieuwsgierig geworden naar deze leuke camping in de Achterhoek!
Meer informatie kunt u vinden op de website van minicamping "Op de Keizer"  in Silvolde


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina